Často se setkávám s tím, že lidi označují tohle jako negativismus, já bych to spíš nazval realismem, protože situace na planetě je už dávno více než kritická. Sám bych tomu rád nevěřil, ale to jde těžko, navíc teď když máme válku za barákem na Ukrajině, která může velmi lehce přerůst do masakru (a jsou zde vlivy, které na tom, aby to bylo velké pracují), tak už tuplem sundávám růžové brýle :-)
Co se týká té mojí vize, podělit se můžu, ale je to velmi subjektivní, je to hlavně jeden LSD trip někdy v roce 2009, kdy jsem si dal tři papíry s kámošem a měl jsem vize událostí v budoucnosti, které se týkaly toho, že je velký konflikt, který ovlivňuje i mé blízké okolí a rodinu, ale že jedu/ letím někam pryč, jakoby do lepších energií a tím se zachraňuju, ale bohužel ostatní zůstávají v horších podmínkách, což rve srdce, ale na tom tripu jsem to chápal tak, jakože každej chce být někde a podle toho se zařizuje a ostatní ovlivním jen těžce, aby třeba změnili své bydliště. Celé je to jak vystřižené z Grofa a můžou to být jen moje strachy, ale já tomu základu věřím a to je důvod, proč si nejsem jist tím, že chci něco budovat tady, po tom co jsem viděl. Můžu se mýlit, ale jsem tím prostě ovlivněný- uvědomuju si, že vírou si tvořím budoucnost, ale realita je zároveň taková, že na světě je spousta lidí a vlivů, který to chtěj jinak a tak nezbývá, než se zkusit zařídit podle sebe a najít to pravé, kde se budu cítit dobře. Fakt nehodlám sedět a sluníčkově čekat na převibrování, ale sám chci vibraci zvyšovat a jsou prostě místa, kde to jde líp, a kde to jde hůř, kvůli okolním vlivům.
Spousta předpovědí a vizí i jiných lidí se postupně naplňuje, tak jak to už x let živě sleduju, to mě také ovlivňuje. Kolaps je nevyhnutelný, pokud systém bude nadále fungovat tak jak funguje a válka k tomu patří, nejsem z toho nějak v extrémním strachu, protože chápu proč se to děje a že to může bejt katalyzace k lepšímu věku. Život mi dal největší dar, a to je víra v dobro. Ale potom, co jsem zároveň na jiným tripu zažil v jedné inkarnaci hrůzu druhé světové války a vidím, že to směřuje do podobných sraček, akorát v jiném obalu, se snažim tím prosurfovat co nejlíp, proto se i zde ptám na různá místa, protože přecijen někde jsou podmínky a energie lepší a někde horší a vím, že jsou lidi, co se tím také zabývají :-)