KOTENCE: těší mě, že ti studená sprcha funguje. Btw je zmíněno, že ono brnění je průvodní jev pro každého, a že je to dobře, a že se do toho má člověk vžít, nechat se tomu. Třeba ti ta informace pomůže.
Studenou sprchou se sprchuju s přestávkami odjakživa, nepoznám moc rozdíl. To dýchání, tam je účinek pro mě pocítitelný okamžitě a hodně. Náročné emoční situace to dokáže odlifrovat pryč silou, která, ačkoliv není jakkoliv hrubá, poněkud svoji intenzitou zase děsí mě :) a přes den dál to dodává něco energie navíc všeobecně, na cokoliv. Dál to taky po druhé až třetí sérii začne působit příjemným zvnitřněním spolu s pocitem kontroly a uvolněním, špatně se to popisuje, ale kromě 30-60 minut hlubokého zářivého klidu (omg to jsou zprofanovaný výrazy, ale co mám dělat, když to tak je :) - pro názornost - v jednu chvíli jsem si jakoby dokonce šáhnul na ovládání tepu a jeho frekvenci a sílu? Věřím, že zmíněné projevy jsou dalšími průvodními jevy pro každého, kdo bude zkoušet alespoň ty dvě, lépe tři série, ostatně něco takového říká právě i Hof v uvedeném videu. Pro mě je tohle objev desetiletí, určitě v té oblasti budu pátrat dál.
A co ten Mlejnis, ten teda je už další IceMan? Nikdy nemocnej, spousta síly... tyhle věci? A kde vůbec je, když se o něm mluví a něco umí :)?