Napadla mně o víkendu taková haluz.
Jedinej způsob, jak si umím představit, že by se podařilo takovej projekt utajit, je, že všichni zúčastnění opravdu poctivě věří, že dělají dobrou a nezbytnou věc...
Že by to opravdu mělo nějakej význam, například zajistilo krátkodobej odklad tragických následků globálního oteplování?
Ale samozřejmě i jestli to tak je, nemění to nic na tom, že takovej projekt je krátkozrakej a smrtelně nebezpečnej, pravděpodobně ho vymysleli lidé, kteří žijí v místnostech a přírodu mají v mysli jen jako oddělené jednotlivé systémy, ne celek....a musí se ukončit, než způsobí nějakou nevratnou škodu...
----------------
Jinak, co se týče jeho existence jako takové, o té nehodlám diskutovat, přímé vnímání stačí ;), jedno zajímavé potvrzení o víkendu:
Povídala jsem si se slečnou, která je zjevně úplně nová v alternativním světě, byla párkrát na party, o "konspiračních teoriích" nikdy neslyšela.
Svěřila se mi, že si všimla při koukání na oblohu, že jako by tam byly často dvě vrstvy oblaků. Jedna, která tam byla vždycky, zaoblená, tvaru koule. Druhá, která se jí jeví "rovná".... Vrtalo jí to hlavou. Je to myslící bytost, nebude si namlouvat, že něco nevidí, když to vidí....
To je dobře, že se takoví lidi najdou....