• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    JVCNC: tvoje prudce inteligentni uvaha ma jeden zasadni fyzikalni problem. Pokud je atmosfera nasycena vodni parou - jak pises - pak se mraky tvori, aniz by k tomu potrebovala neco dalsiho.

Nechte si blby kecy o fyzice, kterou evidentne znate jen jako policko na rozvrhu.

VYHULENY_UFO: "behaving intentionaly like an idiot" v tomto pripade presne sedi
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    VYHULENY_UFO: tak tak, staci kdyz prsi 2-3 dny vkuse a hned jecej ze to driv nebyvalo a ze globalni oteplovani a chemtrail a pritom si pamatuju ze kdyz prselo tyden v kuse ze to nebylo vubec nic vyjimecneho uz pred 10 lety
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JVCNC: vzhledem k tomu, ze si lidi myslej, ze pred 25ti lety byl uplne nejvic upa nejuzasnejsi rezim pro vsechny lidicky, tak silene pochybuju, ze si nekdo pomatuje nebe pred 25ti lety, kdyz jsou lidi schopny tvrdit, ze takovy hnusny jaro jako bylo letos rozhodne nepomatujou a marny je kriceni CHMU, ze jsme meli nejnizsi teploty za poslednich 20let :0))
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: jestli si pamatujes jak vypadala obloha pred 25 lety, tak by sis mohl pamatovat i jaky byl provoz v letecke doprave pred 25 lety
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: a jakto ze se mraky hned nerozptyli ale je mozne sledovat jeden konkretni mrak jak prepluje cely obzor? nebo ze by to nebyl mrak ale chemtrail?

co konrektne nechapes na tom ze kdyz je atmosfera plne nasycena vodni parou ze se kondenzacni stopa hned rozptylit a zmizet proste nemuze? to by kuli chemtrail alternativne inteligentnim lidem mela presahnout vlhkost ve vzduchu 100%?
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    Je to porad ta stejna pisnicka. Jste uplne blbi, to co vidite, vidite spatne, jste uplne slepi takze se radeji podivejte na TV, kde vam presne reknou, zda-li se budou/nebudou na nebi vyskytovat dlouho setrvavajici cary. Nejlepe to dodelejte i do filmu o Vinetuovi, aby i to maly blby dite vedelo, ze to takle meli uz za indianu. Vlastne to jsou takove moderni kourove signaly.

I to male dite dokaze podhopit, ze pokud je tento fenomen chemtrails naprosto marginalni a je to "takova" uplna blbost, ze se tim zabyvaji pouze idioti z okraje spolecnosti, pak je potreba okamzite celou spolecnost medialne zmasirovat a durazne vsem tedy (100% divaku minus to marginum) naservirovat uplnou normalnost, nez si tech sracek taky stihnou vsimnout.

Dale pak i male dite dokaze pochopit, ze pokud ma priroda tisice ruznych mechanismu, ktere produkuji miliony druhu mraku, tak proc do pici vidim kazdej druhej den ty stejny cary, ktery se rozpyly do sirokejch pruhu prez pul obzoru? Tomu je nazrone demonstrovana rozmanitost prirody

Mno a typci jako ja, co si pamatujou, jak vypadala obloha pred 25-ti lety, nebo jeste lepe z psane literatury vedi, ze "longlasting contrails are just rare", ti jsou uz uplne zblbli a je potreba je uplne ignorovat
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    CONTINUITY: presne tak, protoze je uz chapou narozdil od deti pro ktere je vsechno teprve nove
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CONTINUITY: zeptam se takhle: videla si vznikat chemtrails a nebo si videla kondenzacni cary po leteckych spalinach??? :0)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Mnohokrat jsem videla, jak vznikaji ty rovnobezne cary tohoto typu. Chapu, ze je milion druhu oblacnosti, ale to na me prime zkusenosti nic nemeni. Je fascinujici, jak a proc se to vzdelani a inteligentni dospeli pokousi odargumentovat z existence. Ne, to proste nevidis, a ja taky ne :-D
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    JVCNC: deti, ktere prave zacly navstevovat zakladni skolu, mohou vnimat veci, ktere uz dospeli s celym svym vzdelanim byli nauceni nevnimat.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    CONTINUITY: dej si do google altocumulus nebo cirrostratus, prepni na obrazky a zirej co priroda umi s mraky protoze tvrzeni "nikdo mi nenamluví, že se příroda zčista jasna rozhodla dělat oblaka ve zcela rovných rovnoběžných čarách, které mají od pohledu naprosto jinou strukturu než jakákoli jiná oblaka." je hodne tak akorat ditete ktere prave zaclo navstevovat zakladni skolu
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    80_PSU:

(omlouvám se za předchozí lehce matoucí příspěvek, kdo jste ho četli, měla jsem včera až příliš nekonfliktní náladu a nechtělo se mi to řešit :)

Ten obrázek byl trochu chyták ;-)

Bylo to tak, že ta oblačnost nalevo byla očividně přirozená, zatímco ta napravo byly rozlezlé rovnoběžné čáry, něco jako v záhlaví klubu. Ať už je to cokoliv, jsou to věci, které zůstávají za letadly, nikdo mi nenamluví, že se příroda zčista jasna rozhodla dělat oblaka ve zcela rovných rovnoběžných čarách, které mají od pohledu naprosto jinou strukturu než jakákoli jiná oblaka.

Na tom obrázku je vidět jenom kousek, takže samozřejmě lze tvrdit něco jiného, ale když to člověk vidí přímo na místě pod oblohou, je to dost očividný. A jak jdou ty čáry proti směru běžné oblačnosti, opravdu vyniknout.

Zajímalo mě, jak mi to bude vysvětleno, proto ten dotaz :)
    Z vysvětlení jsem pochopila, že za určitých okolností mohou skutečně jít oblaka dvěma různými směry. Okej, zajímavé, beru :) Ale tenhle případ to není.

Netvrdím samozřejmě nic o tom, k čemu ty pozoruhodně kompaktní obláčky jsou. Třeba jsou to opravdu jen ty contrails.
    A na technické vysvětlení jejich původu se mě taky neptejte ;-D Ale co vidím, to vidím, i když to podle někoho není možné. Bohužel.
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    já vím... taky jsem to tu psal [ SCHIZOGENES @ Chemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus ] a k tomu řadu dalších věcí
    nemám moc času tu rozhánět mračna... zkuste si experimentálně zainvestovat a postavit na zahradě cloudbuster podle četných návodů hliníkových hlav, pak si můžem pokecat jak nízko letěl černý vrtulník... mně je to jedno... akorát mě to sere. howgh.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    a ja nasel patent na gravitaci http://www.google.com/patents/US20040070299 takze se urcite pouziva a jen nam to iluminati tajej!

to ze je neco US patent jeste neznamena ze to nekdo postavil ze to nekdy fungovalo nebo ze to vubec fungovat muze (US patentu na blbosti tu muzu nasazet hromady), na zadnem chemtrail videu nebo fotce jsem takovouhle trubku na boku letadla nevidel, urcite by si ji nekdo vsimnul a vyfotil, koneckoncu nam prece letadla s takovou trubkou litaj denne nad hlavou
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---

můžu vám říct, že když jsem se ráno podíval z okna, bylo mi jasné, jakou pachutí budu mít při prvním outdoor nadechnutí potažené hrdlo...

kdo se tu ptal na umístění nádrží? můžete si vyjet na tiskárně plánek http://www.google.com/patents/US7753314 a jít se podívat (kdo to tu měl ty známé na letišti? a bylo to letiště vojenské?)

omlouvám se za dlouhou absenci, ale krmit trolly kvalitním materiálem je nesmírně časově náročné
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    JVCNC: jdi do prdele
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    za chviku se tu zacne vysvetlovat i proc teply vzduch stoupa vzhuru a proc neodletime do vesmiru, kdyz zeme se otaci a odstrediva sila funguje.

80_PSU: junipetrus neovlada ani fyziku zakladni skoly, tohle mu nic nerekne :D
    80_PSU
    80_PSU --- ---
    CONTINUITY: "Při zemi, v mezní vrstvě atmosféry (mezní vrstva je vrstva, ve které je proudění vzduchu ovlivňováno třením o povrch, může být laminární nebo turbulentní, v atmosféře to můžou být řádově desítky metrů nad oceány, až kilometry nad horami) je vliv coriolisovy síly částečně omezen třením o zemský povrch a směr větru se tedy od směru izobar mírně odklání. Kolem tlakové výše je to o 10 až 20° směrem z výše ven, u tlakové níže je rozdíl poněkud výraznější, většinou mezi 20 až 30° směrem do středu tlakové níže."

Další edukativní citace: "Kilometr krychlový vzduchu totiž váží 1,2 miliónu tun."

Představa, že desetitisícema km krychlovejch takový masy pohne cokoli human-made, je naprosto irelevantní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam