WERT: asi jsme docela offtopic, takže to klidně může TUSIL promazat.
ale StuNoMe na FF a social media marketing mají společného docela dost. lidi ze StuNoMe (absolventi) = @eliskah a @luccah (social media tým v H1.cz), Eda Piňos (my.cz), Ondra Jireš (social media v Dobryweb.cz), Veronika Trachtová (eMerite), Martin Jindra (diplomka o social media pro operátory, co jsem tu nedávno linkoval). id BARD jako vedoucí StuNoMe a s Karlem Minaříkem (oba doktorandi) autoři Ataxo Social Insider. mezi studenty jsou třeba Jenda Perla ("social media maniac" v Ogilvy), Honza Páv (eikasia.cz) a další. takže by se dalo říct, že StuNoMe - na počet studentů, co má - má s FB marketingem společného docela dost :)
LENDULIK: vůbec netuším, co jsi tím chtěla říct? :) já to myslel jako rýpnutí do FSV na základě (zprostředkovaných) zkušeností - mám spoustu známých, kteří žurnalistikou na FSV prošli a nemám z toho dojem, že by to bylo něco extra (pokud jde o nová média). a o sociálních médiích / webu 2.0 se tam člověk podle mě fakt moc nedozví. jestli se pletu, budu rád za opravu, ale nějakou postavenou na faktech, dík :)