SUK: hele to je logický. pokud chceš, aby viděli ty lidi tvoje statusy, tak je 1) sdílej na svým osobním profilu a řekni každýmu z kapely, ať to udělá taky, ideálně hned po publikaci. Facebook si bude myslet, že je to kvalitní obsah a ukáže ho víc lidem z těch 89. Jediná další možnost - bez placení - je ta, aby si ti fanoušci "odlajkovali" jiný stránky, co si zaklikali. když byl dřív člověk průměrně fanouškem 5-10 stránek, tak se mu zobrazovalo všechno. když je fanouškem (třeba já) 800 stránek, tak neuvidí tak 780 z nich. FB vybere, kterých 20 se mu ukazuje. pokud to chci jinak, můžu si na té stránce kliknout (je to pod lajkem) na Get Notifications - tím se mi novej příspěvek objeví jako upozornění (jako kdyby mi někdo komentoval příspěvek), takže je v podstatě jistota, že mi to neunikne. Mám pár stránek (včetně právě kapely kamaráda), kde nechci přijít o nic - tak jsem si tam dal ty notifikace. to není, že by FB byl zlej. je to logický důsledek toho, že je tam těch věcí moc a on ti prostě nemůže ukazovat všechno, protože TO by bylo teprve peklo.