• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    MRTVY_KENNY: občas se tomu úplně nechce... z nějakého mě neznámého důvodu jsem na tyhle problémy nikdy nenarazil, když jsem zadával post přes appku... Takže když mi to nejde, tak to řeším tak....
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JPI: diky. Ja osobne na tom nemam v podstate zadnou zasluhu - az na to, ze jsem to v obou pripadech prihlasil a ted v Polsku na SMConvent taky odprezentoval pred porotou :)
    JPI
    JPI --- ---
    ADAMM: Gratulace. Sebechvála je rozhodně v tomto případě a místě!
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    --sebechvála--

    Včera 1. místo v IEA, kategorie finance. dnes 2. místo v case study soutěži na socialmediaconvent.pl :)

    https://www.facebook.com/business/success/ceska-sporitelna

    --konec sebechvály--
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls umi nekdo rict, jak se ten FB naseptavac profilu chova? jsem z toho zmateny. neco mi to nedohleda pres zavinac, kdyz vytvarim obsah jako page, ale kdyz to pak edituju po zverejneni jako normalni uzivatel, tak to jde. co teda naseptavac page umi? i kdyz vim presne, jak se dany profil jmenuje, tak ho to proste nenabidne. ani podle nazvu, ani podle url..
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Poptavam nekoho kdo ma profesionalni zkusenosti s reklamou na FB, konkretne s propagaci eventu. Rad bych nejakou konzuntaci, odmena dohodou. Dik!
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    MRTVY_KENNY: Podle mě ti nic nehrozí v tomhle měřítku. Problém by mohl být, kdyby tě začali nahlašovat lidi jako spam, ale jinak bych se nebál.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls existuje na FB nejaka ochrana spammingu? a v jakem meritku. ja sem tam pod pagi sdilim informace tak, ze je naperu par relevantnim pagim do komentaru. je to bezpecne? jsou to jednotky, ale spis me to zajima, kdyz behem 5 minut nasekam na 10 pagi ten samy obsah, abych si nezadelal na nejaky problem. (praskat me nikdo nebude, jsou to pro ty fanousky imho zajimave informace, nezridka to ty page potom i nasharujou na zed)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    OPTYK: nestaci zkopnout prostredni sloupec a vlozit?
    PSČ - Praha
    http://www.celysvet.cz/PSC-praha.php
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    RIPCURL: Právě že ten rozdíl je bohužel velký, jak jsem zjistil při hlubší analýze. Dostala se mi tam dokonce Mladá Boleslav, takže jsme museli odmítnou pár zákazníků a tomu se chci vyhnout. Potřebuji cílit nejlépe na Praha - Západ a Praha - Východ, ale podle PSČ bych se z toho zbláznil :)
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    OPTYK: My jsme cílili podle měst a nebyla to teda žádná hitparáda teda :) ten dosah byl fakt malý a lepší engagement určitě nebyl. Tohle vypadá, že +10 dali doprčic. Je tam velkej rozdíl +10 a +20 ?
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    Ahoj, mám dotaz ohledně cílení. Dá se nastavit cílení na +10 km? Jeden čas jsem to tam měl, ale nějakou dobu to tam není. Potřeboval bych cílit na okruh +10 km od Prahy, těch +20 km už je moc. Jak cílíte reklamu vy? Podle měst nebo používáte napřiklad PSČ?
    Díky všem za rady a tipy!

    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    mam v eventu udelanou otazku ale nejde sdilet na zed

    https://www.facebook.com/events/944637018893430/permalink/948743435149455/

    netusite co delam spatne? nemuzou to sdilet ani fanousci :/
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    facebook pridal novou featuru response rate, tusite nekdo jeste o necem dalsim?

    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Btw. pokud by někdo chtěl, i tentokrát je sleva pro NYX účastníky 500 Kč :)

    Školení Využijte soc. média na maximum, 2. dubna v Praze:

    http://www.zbiejczuk.com/skoleni
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HHANULKA: vzhledem k tomu, že FB má pravidlo "nemíchat" se do věcí, jako převzetí stránky nasraným bývalým zaměstnancem, tak je šance tak 0,01% :) viz to, co jsem tu onehdá psal:

    Please use this form to escalate hacked admin situations on behalf of your clients.
    Hacked Pages:

    Pages cannot be hacked, only profiles can be. A hacked admin situation is where a Page admin’s profile was hacked and during the hack they or other admins were removed from the Page. Most situations that we encounter are rogue admin situations.

    Rogue Admins:

    A situation where none of the Page admin’s profiles were hacked, but a disgruntled Page admin (possibly ex-employee) removed other admins from the page or changed their Page Permissions. It is our policy to not intervene or make admin changes in these situations.

    If an admin is added under the pretense of helping the Page gain value in likes or promotions and then removes all previous admins, this will also fall under the rogue admin category and we will not intervene or make admin changes in these situations.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    ADAMM: Existuje doložitelná propagace FB kanálu v radničním periodiku, plus ten zaměstnanec na to napsal diplomku, kde o té stránce píše jako o oficiální. I tak tu stránku nahlásíme jako zneužití obchodní známky a budeme doufat, že zapůsobí kulaté razítko. Ale chápu, že šanci máme malou.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HHANULKA: zkuste to u českého soudu. to chci vidět, jak to prokážete. ty články jsem četl a situaci na osmičce sleduju dlouho. ale to nic nemění na tom, že těžko něco prokážete - stránku zakládala fyzická osoba (jinak to stejně nejde). jestli má něco šanci (imho), tak je to spor s úředníky / vydavateli městkého časopisu o zneužití pravomoci nebo tak něco.
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    SUPEREGO: díky moc
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    RIPCURL:
    tahle pokud vím celkem žije: https://www.facebook.com/groups/234311130031247/
    a osobně sleduju ještě tuhle: https://www.facebook.com/groups/MarketingvSM/ (ale to se váže ke konkrétnímu předmětu na stunome a sleduju to trochu proto, že Mateze s Mášou znám a lidi v té skupině občas taky; ale všiml jsem si, že tam občas píšou i lidi z mktg komunity obecně)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam