• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IDUNNmops je víc než pes
    Měli jste nebo máte mopse? Jistě mi dáte za pravdu, že to je opravdový poločlověk :-) Pojďme s o nich povídat a ukazovat fotky.





    Tento klub zakládám 13. 12. 2010 na památku supr mopse Mufa.
    rozbalit záhlaví
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    smutny, ale krasny

    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    IDUNN: my jsme měli po rodičích z Pibaro (nebyl přímo z Pibara, ale rodiče jo) a bohužel minulej rok nezvládl v 10 letech ty horka :/ Ale do tý doby byl naprosto v pohodě. Takže Pibaro asi dobrý.
    IDUNN
    IDUNN --- ---
    FIDORKA: já mám mopse od chovné stanice Pibaro je mu sedm a je v pohodě, zvládne i dlouhý trasy - tedy ne ve vedru, je to mops ☺ za mě jednoznačně Pibaro a hlavně ne množírny!!! nebo adoptuj, ale to není pro každýho, je to hodně emoční výdaj a i dáš dost za veterinu, ale adopťáci jsou supr vděční - mám doma buldočku
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    FIDORKA: zklamu tě, ne :( takhle, ne u nás, pokud si chceš pořídit opravdu zdravý kus, běž do zahraničí klidně polsko, rusko, oni u nás importíci jsou, ale páníčci se o ty zdravé kousky nechtějí dělit. Tak či onak za mě, já už bych v čechách do mopse nešla ani za zlatý prase, jako vážně, to co jsem prožila s tou mojí chuděrkou z množky nikomu nepřeju.
    Ostatně ta fotka ode mne níž, znám zvířata od téhle chovatelky v čechácha páníci jsou právě ti spokojení co se nechtějí dělit :)
    Každopádně pp ti zaručí že kupuješ hlavně co opravdu koupit chceš, tj. bude to mops a bude jen tvůj a tvoje láska. Jako pokud bys chtěla doporučím ti prima chov bostonků, prima brabíky, ale mopsík, ten je díky množení a módnosti plemene zoufalej :/
    Max bych u nás šla do chovu pana Pibara, ale toť vše
    FIDORKA
    FIDORKA --- ---
    Ahoj, přemýšlím o pořízení mopsíka.ale mám srach s těch nemocí co všude čtu, že je trápí.
    Dá se říci, že když si pořídím mopse s PP, že tomu nějak předejdu?
    Díky
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    nelze než se nepodělit, začínám vyhlížet chovatele a tenhle chov z ruska mě prostě baví :)
    a děkuji vám všem za soucítění, ale už začíná zrát čas na nového prdu pejska, život bez mopse totiž nestojí ani za to :)

    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SHAMPOO: drz se :'(((
    IDUNN
    IDUNN --- ---
    SHAMPOO: bolí to a moc.. smutníme s tebou , drž se
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    tak to u nás tělíčko vzdalo, musím říct že vlastnit mopse, bylo nejkrásnějších 13 let mého života...třeba někdy za nějakou dobu možná znovu, uvidíme, každopádně bolí to moc když odejde tahle malá věčně šťastná opička
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    KAMAR: ehm...no je tlustá hele :D ale je moc sladká :) jako dokud je mladice tak pohoda, ale ve stáří je to průšvih
    hele já mám starou babku a teda větší oproti vám a mám 7.5, nevím jak krmíte, ale já jí dávám ráno syrové masíško a večer marp granule, po těch hodně pěkně hubne, ale ne víc něž 40g :)
    jestli to nějak pomůže
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    SUCZKER: jee no jeste ze nemame psa ale slecnu ... potkavame same drobnejsi a hubenejsi mopsi, tak si rikame, ze nemame mopse tlustyho ale druhu vetsiho ;)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KAMAR: Ten nas se vykrmil na 13,5 kila - pricemz je teda tak o 20% vetsi, nez ostatni mopsici, co potkavame. Zkouseli jsme to resit nekolikrat, ale vzhledem k tomu, ze neni zrovna atlet, tak neni moc prostoru, jak vyvolat nejaky hubnuti a tyrat hladem ho nebudeme.
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    Resite nak hmotnost u vaseho mopse? My jsme si dali za ukol 8 kg ale ta nase ma porad 8.5, ted 8.6kg....proste je strasne zrava takovej veprik.


    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    děkuju, dneska jsem jí upravila sama bez doktora prášky na odvodnění a chtělo to silnější výrazně, je lepší holka moje, pořád ze zbytky zubů a drápky drží života a zrovna se cpe kachním krkem :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---


    Pochybuju, ze se mu to libi, ale tematicky to sem patri.

    SHAMPOO: Drzim place, at je brzo dobra!
    IDUNN
    IDUNN --- ---
    SHAMPOO: taková smůla na malýho mopse:( sned jí je dnes líp, držím palce
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    no vida tak radosti mopsího života, mrňavka dostala k narozkám zánět v plicích, bože můj. Je zvláštní jak to člověk prožívá a spojuje s tím mopsem, to se může stát jakémukoliv psu, ale mopsíček prostě víc trpí, nebo páník, teď nevím. Tak si zase můžeme držet palce že to přežijem
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    IDUNN: jezuskote :D ta moje mopsí babka už nedojde ani za roh ulice, ale barzojice uvítá jakoukoliv možnost někomu vylozit na hlavu a olízat ho a kobyla má moc ráda návštěvy, hlavně pokud chápou že bez mrkve ani kuře :D
    IDUNN
    IDUNN --- ---
    SHAMPOO: jéé moc díky, fakt... moct si tvoji smečku vyfotit a pohladit, to by byly pro mě úplný Vánoce
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    IDUNN: čupr :) tak se klidně můžeme někdy srazit a pokud potřebuješ drbat nasírací kobylu s velmi černým smyslem pro humor, klidně písni, máme to od prahy kousek vlakem :) mníšek je tak akorát :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam