• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXZombie Apokalypsa
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANARCHY: link? :)

    MATEEJ: vetsina zombies nema pouziti pro nevyuzite strelivo lezici po armadnich zarizenich, strelnicich, zbrojnich tovarnach a dilnach prebijecu :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NAVARA: Neni pravda, mam vysilacku velikosti prumerneho mobilu, a s 1,5kg vazici antenou slozitelnou do balicku cca 15x40cm je mozne se spojit na desitky az stovky kilometru, a muzu to krmit i tuzkovymi bateriemi (ktere se uz daji celkem v pohode dobijet treba solarne)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    STU: Prostě bych radši vycházel z velmi dobře zabezpečené pasivní obrany doplněné chladnými zbraněmi (nebo zařízeními J). Guny potřebují střelivo, a i když ho budeš mít hodně, nemůžu se ubránit dojmu, že podle naprosté většiny vizí zombokalypsy bude zombií víc než jen hodně, řekněme tak 90-99 % obyvatelstva.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: ja muzu napr svuj mobil dobijet solarem/bateriemi, takze GPS by sla pouzit dokud by fungovaly satelity

    vysilacka by byla fajn, ale afaik cokoli cim se domluvis po meste o velikosti Prahy, je proste prilis tezke?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    HAVANA: To podle mne dost zalezi na tom za jakych okolnosti by kte zombiekalypse doslo - pokud by se stalo akorat to, ze proste najednou zmizi obsluha vsech tech zarizeni, tak to nevidim na vic nez den-dva, nez se zhrouti elektricka sit, a s ni samozrejme i mobilni a vse ostatni... Ale nevim, v tomhle se zase tak moc nevyznam, jen odhaduju, ze balancovani rozvodne site je neco, co dlouhodobe samo nepobezi, ze to musi delat lidi...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ANARCHY: jak dlouho by trvalo nez by vypadly mobilni site a elektrika ?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KEMAL: IMHO jedna z nejdulezitejsich veci je mit ssebou vysilacku, do ktere dokazes sehnat dost nahradnich baterii, a hned pote, co vypadnes z mesta, resp. nejohrozenejsiho prostoru, zacit zjistovat jak se veci maji jinde, a nasledne se vydat smerem, kde to vypada, ze vznikla nejvetsi komunita prezivsich s rozumnym potencialem na preziti - IMHO je nesmysl dopredu vybirat smer u/po-stupu, dokud nevis kde je jaka situace - pokud by neco takoveho vypuklo, urcite by se to nejakou dobu sirilo z jednoho mista, a pak je lepsi se stahovat smerem opacnym...
    Takze samozrejme druha velmi dulezita vec je sada map okoli mista kde Te to zastihne.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Možná to tu už bylo, ale hodili do Ústavu:
    STU
    STU --- ---
    SWIST: jo jo, nemohl jsem si ty diskuze nevsimnout ;) jako nejaky zajimavy rezny/bodny veci bych doma taky nasel, ale beze moznosti likvidovat na dalku nevim nevim :)

    MARWIN: tak jasny vid, proto jsem psal ze nastesti budeme v patre, dole uz je obsazeno... zombie prirucku pro preziti mam doma a nastudovanou ;)


    H3AD3AD: na zombaky nepotrebujes strilnu, to si normalne v prvnim patre otevres okno :)
    EASY917
    EASY917 --- ---
    Me najdete na Vitkove (pha), budou tam parkovat Hamry od krve..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KEMAL: zabednit okna (na vetsine mame mrize a dvere jsou bytelny), ozbrojit se, nalehko vybavit a na Avim
    SWIST
    SWIST --- ---
    KEMAL: Taky jsem z PRahy - Žižkov.. Já bych po nezbytných "nákupech" zjistil jak je na tom těch pár na kterých mi záleží a viděl bych to možná i na Vyšehrad, mám takový pocit, že všechny brány a branky se dají zavřít, je tam hospoda, pravděpodobně i studna a pro nutné výjezdy to nikam neni daleko.. :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Myslím, že být pražák, vezmu batoh munice a jídla a zmiznu směr venkov. I kdybych se měl ubytovat v nějakém podhorském hotýlku. Protože pokud nemáte zásoby na půl roku a víc, mohl by to být ve městě s několika set tisíci zombíky problém.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    no ale co pak? dost souhlasím s navarrou a myslím si že třeba hrad kokořín je super útočiště pro pražáky ;)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    žiju v praze v podolí
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    já krochu nemám takže bych popad leda lopatu, pak do batohu takový blbiny jako pilku, štípačky a tak ... kdyby bylo léto tak mažu k řece pro nějakou loďku ale teď v tý zimě nevim nevim teda
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KEMAL: Dopaskoval bych zasobniky, vzal pusku a vsechny naboje a rychle vyrazil na strelnici :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    KEMAL: Popadl bych meč, kuši, pár dalších zbraní a vyrazil co nejrychleji na hlavák pro nějkou zbraň, než se to rozšíří.. :D
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    kam byste se vydali kdyby to vypuklo dneska?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HAVANA: To by teprv byla challenge :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam