• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXZombie Apokalypsa
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    STENNY: Z hlediska balistiky a ucelnosti je lepsi .223 - lip lita a clovek unese vic naboju. A s nabojema je to u zombiku jako v afganu za sovetu - cim vic munice uneses, tim dyl prezijes :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    BIGEM: Popravdě, připadá mi jako ideální kombinace pistole devítka a kosa (teda 858, ne ta čepel na násadě;). Kosa je ještě pořád standard, takže pokud by šly věci do háje, budou se po ulicích plácat policisti a vojáci s MP5 a kosami, neboli je značná šance v případě potřeby najít munici u mrtvých. Navíc náboje devítky má každý krámek se zbraněmi. 7,62mm má dobrou průbojnost, polopláště i dobrou terminální balistiku, a především tím jde odstřelovat zombíky z dálky (kdo hůř vidí, možná by měl zvážit optiku). U brokovnice bych si nebyl jistý, že na pětatřicet metrů tu hlavu vůbec nějaký brok ze shluku trefí, pokud by nebyla fullchoke a to zas není tolerantní k míření na blízko :). Navíc si zkus představit nést s sebou dvě stě brokových nábojů. Velké a těžké jako kráva... a rozumný náboj stojí pár hezkých pár korun, takže asi nebudeš mít doma velkou zásobu.
    Možná brokovnici pro někoho v týmu, pro "zasycení prostoru" olovem, ale jako individualista bych si ji nevzal.

    ANARCHY: U ohně bych byl opatrný. Jediná věc horší než dav zombíků je hořící dav zombíků... když to nedýchá a necítí bolest, samotný benzín by asi nestačil, protože pochybuju, že by jim přehořely svaly, natož mícha.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Zombie kit (neda mi to :D )

    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ANARCHY: Kdyz Glocka, tak v 9x19 - velka kapacita zasobniku a v JHP dostacujici expanze :)
    BIGEM: AR-15 jasna volba :) Nekope, naboj ma dostatecnej vykon a snadno se ovlada :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    ANARCHY: proč zrovna SPAS-12? IMHO to je spíš brokovnice na potlačování nepokojů - výmečná spíše agresivním a "zastrašujícím" vzhledem, než nějakýma výmečnýma vlastnostma. Osobně bych bral něco jako (vim, je to provařená zbraň) Jackhammer, nebo nějakou podobnou rychlopalnou moderní brokovnici.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    BIGEM: Brokovnice je vyborna devastacnim ucinkem, ale munice do ni uneses jen hodne omezene mnozstvi; pokud by slo o to byt mobilni, tak ja osobne bych asi volil standardne nejakou katanu, tesak, nebo podobnou lehci chladnou zbran, k pasu par glocku v .45 ACP s expanzni munici, na reseni nejakych vetsich problemu asi SPAS-12, a batuzek plnej pullitrovejch PET flasek s benzinem a s jednoduchym trecim roznecovacem...
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    ADMIX: Mno puska... dost sirokej pojem :) jenze puska na zombiky podle me... lehka a skladna(v ramci moznosti samozrejme) hodne naboju v zasobniku, asi by nemela tak kopat, moznost tlumice, naky fajn miridla a naka userfriendly proste :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    BIGEM: osobně b ych bral něco rychlopalného s poloplášťovou municí..
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BIGEM: Pokud umis strilet, tak pusku :) Ale musis trefovat do hlavy :D Brokovnice je takova tolerantnejsi na trefu :)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    BASTOCH: no mam hodne prace, tak sem jen shlidnul jak to vypada a zastrilim doma :) BTW. co myslite jakou strelnou zbran shanet jako nej na zombiky, nevim totiz jestli je vsude tolik hojne vyuzivana brokovnice dobrej napad... je to tezky a velky a furt se to musi nabijet, ale muj nazor
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    ADMIX: no chvili musis s tou devitkou vydrzet, opravovat barikady a za to ti naskakujou body a za ty si pak kupujes lepsi zbrane ktery visej na zdech, me bavila hodne dvouhlavnova brokovnice:) have a fun
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BIGEM: Mne vubec v tom singlu nebylo jasny, jak to ma fungovat - ubranit se zombikum 1911tkou se dvema zasobnikama (nebo kolika) proste nejde, a zadnou zbran jsem pak nenasel, tak mne sezrali :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIGEM: jooo mno, ale chce to ctyri lidi alespon. kazdopadne Nixon byl ultimatni.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    btw. hral nekdo CoD Black Ops ten Zombie mod:) je to dobre udelany a docela flustrujici a kdyz po case zacnou dochazet naboje a vsude se na vas ritej pekne realisticky zombie:) sem se po dohrani musel chvili uklidnovat :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    STU: tak potom posli koordinaty, at se tam po vypuknuti zombie apokalypsy muzeme dopravit.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    GALENIUS: no vidis, to me nenapadlo... urcite po nakejch kouknu a prihodim
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BIGEM: Přihodil sis tam i tablety na dezinfekci vody?
    STENNY
    STENNY --- ---
    3) nesmí tě nikdo předběhnout
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    HAVANA: 1) musis vedet co sebrat 2) myslis ze to padne ze dne na den? nerekl bych
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    na nakou KPZ seru, az to pride, tak si pak vyrabnu nejblizsi lekarnu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam