• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXZombie Apokalypsa
    Pojdme se spolecne pripravit na udalost, ktera urcite jednou prijde. Zajima nas vse co nam pomuze prezit a zvitezit!

Na nastenku budeme davat odkazy na zajimave knihy stranky, navody. A take nejaky ten film pro inspiraci :-)

rozbalit záhlaví
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VLAKODLAK: Jak už jsem tady kdysi dávno navrhoval, obora Hvězda mi nepřijde špatná, je tam dost místa, dřeva i zemědělské půdy. Ale někdo namítal, že ty brány ve zdi by se špatně bránily. Fakt je, že věznice má jenom jednu, ale zas až takovej problém by to být neměl.

Nicméně pevnost v těsné blízkosti tak velkého města bude v případě zombokalypsy vždy trochu vošajslich, pevnost v Orlickejch horách, nebo třeba nějakej hrad na to budou asi líp.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NAVARA: taky jsem tam nebyl už ani nepamatuju, ale nějaký dřevěný velký vrata tam jsou, ne? ale je fakt že na PH bych se bál Sv. Víta a všech těch kostelů, ty jsou dycky plný zombíků :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VLAKODLAK: hrady budou mit tri prdele tajnych chodeb a sklepeni, bude se ti tam courat kde kdo :o

na Prazskym uz jsem hodne dlouho nebyl, ale afaik nema klasickou branu ale pouze mrize, tj. neubranitelne?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NAVARA: blbě, kde v čechách sehnat pevnost? btw co pražskej hrad?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VLAKODLAK: veznice, pevnosti,... obecne budou dobry na ubraneni pozice, ale jak chces zajistit zasobovani?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Když tak přemejšlim kam se schovat na šestce, a Šestka i Ruzyňské kasárny mi byly vymluveny a teď koukám na WD, tak si říkam: co Ruzyň? :D
    ARCADA
    ARCADA --- ---
    SERGEI: jn, řekněme půl roku, což mi třeba nevadí vůbec, spíš mi to přijde lepší
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    ARCADA: tak nevim jak dlouho byla predtim ta jeho zenska tehotna...ale min pul roku imho preskocili ;)
    ARCADA
    ARCADA --- ---
    Těch přeskočených měsíců není 9. Rick přidal, to je pravda, ale v druhé řadě lehce psychopatický synek zase ubral, tak se to vyrovná... Trochu mě mrzelo to kousnutí starého pána hned v prvním díle, to překvápko mohli nechat na později. První díl trošku zklamání, ale dost možná způsobené dlouhým čekáním a tím pádem těšením :-)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    nemyslim ze mu ruplo v kouli, jenom je pragmatictejsi, koneckoncu lidi zabil uz v prvni serii dost. ted akorat preksakuje moralni dilemata a dela to rovnou:) ale stejne mi tam chybi shane a prebyva manzelka:)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    SERGEI: jn konečně mu ruplo v kouli ... ještě by mohl pozabíjet ty ostatní a jet forever alone a bylo by to nej .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SERGEI: zrejme by museli kvuli zaberum kanibalismu posunout vysilaci cas.
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    tak co zatim říkáte na novou sérii WD? za mě rozhodně + ;) líbí se mě že je z Ricka větší badass...akorát mě naštvalo že přeskočili 9 měsíců a tím i celou zimu...
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    jedna tématická, vzhledem k tý mlze... která je zvláště u nás velmi vydatná :))) (dokonce tu máme i stejný zátiší)

VASAX
    VASAX --- ---
    NAGASAWA: Jedině HD :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    brace yourselves ... a cat post is comintg

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA:

Cockneys.vs.Zombies..2012.DVDRip.Xvid.AC3.Legend-Rg[fg].avi | Ulož.to
    http://uloz.to/xUgdGi2/cockneys-vs-zombies-2012-dvdrip-xvid-ac3-legend-rg-fg-avi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    COCKNEYS VS ZOMBIES-RED BAND TRAILER - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=H0hap9XRg6o

CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Cockneys vs Zombies (2012) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/294006-cockneys-vs-zombies/
    VASAX
    VASAX --- ---
    NAGASAWA: A když ne z nich, tak si ty fakta vymyslel, případně interpretoval něco co kdysi kdesi zaslechl podle toho, jak se mu to hodilo. Teď jsem četl ve vaně kapitolu s palnými zbraněmi a místy jsem se v té vaně toužil raději utopit.
    Brooks mě neustále přesvědčuje, že ta jeho příručka není ani hodna dvacky v levných knihách.
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    VASAX: je to ninja zabijak ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam