• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    MRAKY:

Maintenance release 1.4.2 of XStream with bug fixes and small improvements. Main changes:

* XStream libraries can be used now directly in Android, therefore support of Java 1.4.2 has been stopped with the delivery.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    MRAKY: a zkoušel si to? má to nějaká omezení, ale mělo by to fungovat.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    xstream 1,4 pry moc funkcni na androidu neni, tak se ptam na vase zkusenosti.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    Ahojte,
    mate nejakou osvedcenou cestu jak v jave na androidu serializovat objekt do xml a zpet ? ( na androidu... ;) )
    DHJEST
    DHJEST --- ---
    Mam malej problem.... Prosim o znacnou davku schovivavosti...

Pisu script v pythonu pomoci SL4A a pythonu 2.6.2

napsal jsem jednoduche GUI v XML a vyhodila mi aplikace chybu,
    kterou jednoduse nemuzu (spis nevim jak) odstranit.

v schellu mi to vyhodi :

com.googlecode.android_scripting.rpc.Rpc Error : Unknown RPC.

Poradi mi někdo ???
    DHJEST
    DHJEST --- ---
    Super... Zaklad jsem na svym wildfire rozchodil... Je nejaka sbirka pouzivanych modulu a nejaky popis modulu android ?

Prosim prosim... Google je na dlouho a nemam moc casu..
    DHJEST
    DHJEST --- ---
    Cau, existuje nejaky interpret pythonu pro android ? Nejake projekty s tím souvisejicí ?? Nejsem zrovna priznivec Javy a nechci se ji ucit ....
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    PISKVOR: pochybuju, ze to je placena sluzba. Napriklad root CA postsignum byly pridany do microsoftich windows.... tak me napadlo, jak dosahnout stejneho pro android, kdyz uz tam implementovali tu spravu certifikatu...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MRAKY: Sice nejsem z Googlu, ale rekl bych, ze *tezke* to nebude. Myslim, ze se spis chces zeptat, kolik by to stalo. Jinak slo by to udelat z aplikace (s rootem), ale o to asi nejde.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    neni tu nekdo z ceskeho google ? Zajimalo by me , jak by bylo tezke zazadat google o pridani postsignum CA do seznamu korenovych certifikacnich CA pro ice cream s....
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    pouzivate nekdo pro vyvoj netbeans? v eclipce je gui designer, kterej sem v netbeans nenasel. nasel sem akorat droiddraw, ale ne jako plugin? nejaky rady? diky
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    DEII
    DEII --- ---
    Dokazete nacist KML soubor do DDMS? Ja jsem si stahnul example ze stranek google, ale stejne nic. Funguje to vubec?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Ja pouzival myslím XMLPullParser a neměl jsme problémy
    DEII
    DEII --- ---
    Co pouzivate na parsovani xml (i s cestinou v UTF8)?
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    Ahoj

Máte někdo rozběhaný AdMob? Pokud jsem se řídil návodem z http://code.google.com/intl/iw-IL/mobile/ads/docs/android/banner_xml.html , tak mi to zobrazilo pouze chybovou hlášku, že jsem nezadal povinný atribut adSize. Pokud deklaraci vyhodí z xml a přidám to do view ručně z onCreate, tak mi to nadává: "you must have adactivity declared in androudmanifest.xml with configChanges". Tam to přitom deklarováno mám:
    < activity           android:configChanges="keyboard|keyboardHidden|orientation|screenLayout|uiMode|mcc|mnc|locale|touchscreen|navigation|fontScale"
                android:name="com.google.ads.AdActivity" />

Víte někdo co s tím?
    Thx
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    DEII: já tam nejsem... já bojkotoval bojkot :) morálně to podporuju, ale jedu si svoje.
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    CALIBOS: AsyncTask se hodi na kratke stahovani ktere je mozne stahnout znovu po znovu zobrazeni aplikace. Na delsi veci doporucuji jit do Service. Hodne se mi osvedcilo IntentService.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam