• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Pokud už lezu do jiné classy, tak si předávám context konstruktorem. Pokud používáš getApplicationContext() a ne jen getContext() (což bys měl ostatně vždycky, kvůli prevenci memory leaků), mělo by být pak možné obyčejným castem context přetypovat na aktivitu.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MRAKY: ok ohledne bodu 2) uz je mi to jasne, byt ne potesujici :/

co pouzivate vy na pristup ke zpravam ?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ahojte, mam par dotazu:

1) jak ziskat root View v aktivni aktivite ?

popis:
    dejme tomu, ze mam
    class AAA extends Activity {

.....

BBB tt = new BBB();
    .....
    }

Class BBB {

public BBB(){

}

}

jak mohu v konstruktoru tridy BBB ziskat root view ? Kdysi kdesi jsem mel priklad jak to ziskat context prez provider/content a ten pretypovat na Activity a z nej ziskat root view. Jak to resite vy ( pokud si nepredavate aktivitu konstruktorem BBB... )

----------------------------------------------
    2) kompletni seznam provideru.
    trebas ted jsem si chtel neco napsat pouivajic content android.providers.Telephony...
    ale v seznamu http://developer.android.com/reference/android/provider/package-summary.html

Telephony nevidim. Proc tam neni? Je telephony povazovana za neco, na co by se nemelo pristupovat, muze/bylo zmeneno ?

mate nejaky kompletni seznam provideru ?

JUCEK
    JUCEK --- ---
    CAVTE !!! surne hladam iOS a ANDROID developera.

ponukame kontrakt na jeden rok!
    fulltime iba na jednej aplikacii.

Ak niekoho poznate, plz dajte mi vediet do posty.
    moznost prace z domu.!!! ale preferujeme Prahu.

Odmena podla dohody so sefstvom a podla skillu, aky ponukne.

Jedna so o spolocnost, ktora posobi v mobilnom marketingu uz nejaky rok.

viac info do posty
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    LITTLELI: ne nezkousel, zkusim. zatim si to vzdycky pisu sam. ale nebavi me to. diky moc za dohledani
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    MRAKY:

Maintenance release 1.4.2 of XStream with bug fixes and small improvements. Main changes:

* XStream libraries can be used now directly in Android, therefore support of Java 1.4.2 has been stopped with the delivery.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    MRAKY: a zkoušel si to? má to nějaká omezení, ale mělo by to fungovat.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    xstream 1,4 pry moc funkcni na androidu neni, tak se ptam na vase zkusenosti.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    Ahojte,
    mate nejakou osvedcenou cestu jak v jave na androidu serializovat objekt do xml a zpet ? ( na androidu... ;) )
    DHJEST
    DHJEST --- ---
    Mam malej problem.... Prosim o znacnou davku schovivavosti...

Pisu script v pythonu pomoci SL4A a pythonu 2.6.2

napsal jsem jednoduche GUI v XML a vyhodila mi aplikace chybu,
    kterou jednoduse nemuzu (spis nevim jak) odstranit.

v schellu mi to vyhodi :

com.googlecode.android_scripting.rpc.Rpc Error : Unknown RPC.

Poradi mi někdo ???
    DHJEST
    DHJEST --- ---
    Super... Zaklad jsem na svym wildfire rozchodil... Je nejaka sbirka pouzivanych modulu a nejaky popis modulu android ?

Prosim prosim... Google je na dlouho a nemam moc casu..
    DHJEST
    DHJEST --- ---
    Cau, existuje nejaky interpret pythonu pro android ? Nejake projekty s tím souvisejicí ?? Nejsem zrovna priznivec Javy a nechci se ji ucit ....
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    PISKVOR: pochybuju, ze to je placena sluzba. Napriklad root CA postsignum byly pridany do microsoftich windows.... tak me napadlo, jak dosahnout stejneho pro android, kdyz uz tam implementovali tu spravu certifikatu...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MRAKY: Sice nejsem z Googlu, ale rekl bych, ze *tezke* to nebude. Myslim, ze se spis chces zeptat, kolik by to stalo. Jinak slo by to udelat z aplikace (s rootem), ale o to asi nejde.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    neni tu nekdo z ceskeho google ? Zajimalo by me , jak by bylo tezke zazadat google o pridani postsignum CA do seznamu korenovych certifikacnich CA pro ice cream s....
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    pouzivate nekdo pro vyvoj netbeans? v eclipce je gui designer, kterej sem v netbeans nenasel. nasel sem akorat droiddraw, ale ne jako plugin? nejaky rady? diky
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    DEII
    DEII --- ---
    Dokazete nacist KML soubor do DDMS? Ja jsem si stahnul example ze stranek google, ale stejne nic. Funguje to vubec?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam