• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Tak tak. Musíš si spočítat časovou náročnost a vynásobit taxou. Jednoduché :-). Akorát AR je docela tricky bitch. S největší pravděpodobností budeš potřebovat knihovnu, a i když existují různé open sourcové, zrovna pro tvé použití to chce nějakou komerční, a ty jsou hodně drahé.

Ačkoli nám před časem Metaio tvrdilo, že už bude jejich SDK v základní podobě free, tak můžeš vyzkoušet, jestli to vyhovuje tvým požadavkům.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    DARKIE: Pokud nedokážeš odhadnout, jak dlouho ti to bude řádově trvat, tak to neumíš udělat. Pokud ano, tak i víš kolik by tvoje práce měla stát přeci?
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    H_U_N_T_E_R: Android Lint je v Intellij IDEA v nové verzi, která vyšla včera. TFS umí pomocí pluginu, který se dá zapnout v Plugins.

Jinak koupit Intellij IDEA se celkem vyplatí. Ta Personal License je výhodná. V porovnání s cenami Visual Studio.
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    ehlo, mam tu jednu otazku, mal by som vytvorit jednu aplikaciu na AR vyuzivajucu prednu/zadnu kameru, zobrazujucu 3d objekty atd.. jediny problem co mam je ze vobec netusim v akych cenach sa pohybuje vyvoj takejto nejakej aplikacie, a teda neviem dat nejaku predbeznu kalkulaciu, ktoru by zadavatelia chceli.. takze otazka zneje za kolko sa zhruba pohybuje nieco taketo ?
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    DEII: co mi tam chybí, tak integrace do TFS (řeší placená verze) a pak tam chybí integrace s tím novým toolem pro statickou analýzu kódu (nevzpomínám si, jak se jmenuje). To ale nejspíš bude v nějaké další verzi.
    No a designer není designer, ale viewer. To mi ale nevadí
    DEII
    DEII --- ---
    NSZ: Ja pouzivam aktualni verzi - ma i designer. Ma mensi probllem, kdyz ten projekt sestavujes mavenem, ale nic co by se nedalo vyresit jinak. Zkuste vyjmenovat nejake android featury Eclipse, ktere by idea nemusela mit?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    no nevim ja pouzivam eclipse na vyvoj java, android, php a perl a zadnej problem :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    H_U_N_T_E_R: tak to kazdopadne :)
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    SIRLOON: souhlas, většinou eclipse rozesral i sebe :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NSZ: ja ji pouzival. zkusenosti lepsi nez s eclipse, pac ten mi rozesral co mohl :(
    NSZ
    NSZ --- ---
    Zapadla ta otazka:
    Pouzivate nekdo ideu na aplikace pro android a jaky mate zkusenosti?
    DEII
    DEII --- ---
    SEALSKEJ: Zapni si podporu mavenu v IntelliJ IDEA (CTRL + ALT + S | Plugins | Maven integration). Nasledne samotny import File - New project - Import project from external model | zvol Maven | nastav Root directory | zaskrtni Search for project recursively | Next Next Next Finish
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    mvn idea:idea -> otevřít projekt
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    Nemá někdo zkušenosti s Maven a IntelliJ? Docela by mě zajímalo, jak to rozchodit. Chtěl jsem si to vyzkoušet s následujícím projektem, ale nevim, jak ho správně naimportovat do IntelliJ.
    https://github.com/github/gauges-android
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    OTOME: issue s pamatou, ghostly sms app by tito mal poriesit
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    Installing the Intel® Atom™ Android* x86 Emulator Image Add-on from the Android SDK Manager - Intel® Software Network
    http://software.intel.com/en-us/articles/installing-the-intel-atom-tm-android-x86-emulator-image-add-on-from-the-android-sdk-manager/
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    DEII: je to pěkný a velký... :(
    DEII
    DEII --- ---
    pouziva tu nekdo RoboGuice? nejake negativni zkusenosti?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    VICSYL: jo, vid admob.
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    Mam dotaz: pokud jsem z CR, muzu mit na Marketu jen aplikace zadarmo (je to tak?). A muzu je mit s reklamama?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam