• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Vypada to, ze se z LITTLELIho stava pomalu celebrita :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    LITTLELI: Já znám tebe, ale ty neznáš mě :D
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Já taky budu, ale musím brzy zmizet ..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LITTLELI: pokud se neco neposeru tak bych se tam mel ukazat. minimalne na fuxofta
    JYYNA
    JYYNA --- ---
    LITTLELI: tak se dobře rozhlížej a třeba se poznáme. Koukám, že máš na ikonce aktuální fotku, že jo ? :-D
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    JYYNA: já jdu, ale nikoho neznám ;)
    MIRAMANEE
    MIRAMANEE --- ---
    JYYNA: Se mnou. LOL
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    JYYNA: kvůli dvoum zajímavým přednáškám se mi tam nechce :-(
    JYYNA
    JYYNA --- ---
    s kým se uvidím na http://www.devfest.cz ?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    DEII: mne to obycajne nefungovalo na samsungoch. adb wifi only...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Používá tu někdo maven + eclipse + apk lib závislost (resource android projekt)
    Potřebuju poradit jak správně vygenerovat eclipse projekt z mavenu (eclipse:eclipse mi dá některé adresáře dvakrát, takže pak musím upravovat výsledný .project) a jak ho donutit aby si nejak automaticky natahl i ten zavisly projekt do eclipse, aby vse fungovalo jak má z commandline i z eclipse (run, debug atd ..)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DEII: spoustis adk v admin modu? treba sis jen nevsiml ze ti to hodilo chybu
    DEII
    DEII --- ---
    ARCAO: Ano - dokonce jsem zkousel ruzne postupy typu vypnout zapnout odpojit pripojit :)
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    DEII: A máš USB debug povolený na Android zařízení?
    DEII
    DEII --- ---
    Pratele, ani za zlate prase se mi nedari pripojit jakekoliv android zarizeni v debug modu k adb v mem 64bit Windows 7 (v ubuntu ok). Zkousel jsem uz tri ruzne usb drivery, reinstal sdk, zmenu usb portu, ale furt nic. Do ted jsem debugoval pres wifi, ale to uz dal vyuzivat nemuzu. Nebylo by nejake chytre nakopnuti?
    pracuju na Lenovo x220
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ANDULKE: no ja mám taky transfomera a stahovat mi to jde z uloz to. Ale chce to stabilní síť. Pokud máš výpadek tak to staovani se neobnovi
    ANDULKE
    ANDULKE --- ---
    čau hele potřebuji poradit...mám tablet od Asus, transformer prime s androidem 4. Vůbec mi nejde stahovat větší soubory, např. filmy. Z ulož.to stahování začne ale po chvíli co se nestáhne ani 1% se stahování samo ukončí a zobrazí se něco jako soubor nejde stáhnout. Z rapidshare to taky nešlo a na hellshare nemam prachy tak nevim. Poradte prosím jak, nebo odkud ci pomocí čeho ..mám stahovat aby to šlo. Nebo musím něco změnit ve vlastním nastavení? Nevím....a např. s torrentama nemám zkušenost, mysím že potřebuješ mít ten program do kterýho užjen zadáváš odkazy a ono ti to stahuje. Když by to na androidu fungovalo tak se to klidně naučím....
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    R1CH_MOND: Upadl vám Capslock, milostivá. "Dokonce za peníze" - jako že "normálně platíme ve skleněných korálcích, ale podařilo se mi protlačit výjimku"? Jo, a ajfouny jsou vedle: [ iPhone - Apple reinvented the phone .... ]
    R1CH_MOND
    R1CH_MOND --- ---
    KDO CHCETE V UNITY3D KODIT PRIMA HRU A DOKONCE ZA PENÍZE? POTŘEBUJEME VYPOMOCT TAK NA MĚSÍC... / Praha, iOS, volna židle... / richard.horin@flowstudio.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam