REFLEX: Řeším teď to samé s LG Optimus Black, ikdyž tohle je asi šlágr u hodně telefonů. Mám modovaný telefon cyanogenmod nejposlednější
Mně to fungovalo dobře, ale pak zničehonic před pár dny ten telefon přestal komp vidět. Adb devices neukazuje nic atd. Nejde už dokonce ani připojení na SD kartu jako storage. Přes čtečku v USB jsem do sd karty tedy narval novější mod firmwaru, ale problém přetrvává. Device manager (win7) mi tam ten telefon ani neeviduje, takže to dost vypadá, že je spíš problém ve Windows a driverech. Zkoušel jsem ho zapojit i do jiných USB portů, ale nějaké drivery sice nainstaluje, ale ne tak jak předtím, když to šlo.
Zvláštní bylo, že komp ten telefon rozpoznal, když jsem byl v tom Recovery módu při flashování. Dokonce mi zpřístupnil SD kartu.
Jinak mám tam NIGHTIES verzi neb stable mi ho taky dělala pro ADB neviditelný.. pak jsem tam dal tu latest nighties a sic to nebylo moc stabilní, tak byl už konečně vidět v adb devices. Pak to ale říkám zničehonic přestalo fungovat. Instaloval jsem tam předtím hafo různých aplikací a her až z toho byl telefon nějakej zpocenej. Taky se mi rozbil miniUSB kabel a komp dost mátlo, když se mu tam střídavej připojoval/odpojoval kvůli blbému kontaktu. Možná to rozhodilo tohle, že se okna z toho nakoply