• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    NECROMAN: nebude to umet SMS Jizdenka? urcite by to nebyl problem vytvorit ..
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dotaz, vite o nejake Android aplikaci, ktera umi zpracovat "SMS Uri scheme"? Priklad kliknu na webu na odkaz sms:90206?body=DPT32 a chci, aby se mi bud otevrela aplikace umoznujici odeslani teto SMS, nebo byt rovnou presmerovany do dialogu pro odeslani SMS.
    Mam ted NFC tag se stejnou zpravou, ale Android zarizeni mi jen zobrazilo, ze prijalo zpravu, ale nemohu s ni nic delat. WP8 treba rovnou nabidne dostupne aplikace, ktere toto Uri scheme podporuji.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Neví někdo čím to, že mám vlastní View, který implementuje onSaveInstanceState a onRestoreInstanceState a když dochází k obnovení, tak ve všech těch view se použiji stejný data? Jako kdyby skrze všechny instance ten jeden View měl stejný Bundle. Je to celkem problém, protože potom to při obnovení padne, protože některé view byly obnovy do nežádoucího stavu.
    GORG
    GORG --- ---
    DATEL: tyjo o genymotion jsem nevedel. dobresvizna emulave
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    DATEL: No a nebo se podivej v Androidu do Genymotion configuration. Tam mas adresu zarizeni, napr. 192.168.56.101, tak IP adresa PC bude pak 192.168.56.1
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    DATEL: A co takhle tam dat IP adresu pocitace, na kterem ti bezi Genymotion?
    DATEL
    DATEL --- ---
    Ahoj, používáte někdo místo standardního emulátoru ten of Genymotion? Pokud ano, řešil jste někdo, jak ho donutit, aby viděl webový server na PC, na kterém běží? U klasického emulátoru stačilo upravit etc/hosts a přidat "10.0.2.2 web.loc", ale u toho od Genymotion nemůžu přijít na to, jakou IP tam dát, zkoušel jsem snad všechno možné. Virtuální mašina má ethernet jako host-only.
    MICCY
    MICCY --- ---
    Tak to udělám přes JSON, to bude asi nejlepší způsob. Pak sem hodím report jak to dopadlo :-)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    MICCY: PISKVOR: Nejlépe si na to udělat v serverové DB view. A potom si vybrat rozhraní, přes který se to přenese. Otázka je jak je to velké a jaká jsou tam data , jestli to přenášet najednou, jestli to zipovat atd..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MICCY: A co udělat na serveru INSERT SELECT do MySQL tabulky se strukturou odpovídající té SQLite tabulce (což bude rychlý), a tu pak exportovat do SQLite (což by taky zas tak náročný bejt nemělo), než to importovat (na pravděpodobně slabším) androidím železe?
    MICCY
    MICCY --- ---
    Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám před sebou projekt kde potřebuji do SQLite databáze v mobilu dostat co nejefektivnějším způsobem data z MySQL databáze na webu, ta ovšem obsahuje pro účely mobilní aplikace redundantní data, takže export z MySQL -> SQLite nepřipadá v úvahu. Přemýšlím o řešení, nechat si na serveru vygenerovat xml nebo CSV soubory, ty pak v mobilu naparsovat a nastrkat do tabulek. Ale nevím zda-li je to dobré řešení?

Děkuji předem za každý názor, radu, link či zkušenost s podobnou záležitostí.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ROTTWEILER:
    RAFIGA:
    ja jen doplnim :)
    to bylo na konektor. na to hekani spravna sekce je tu :
    [ Speed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub ]
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Zdravím, neumí někdo tohle?

mám Kindle Fire a :

1. má tam rozbitý konektor na napájení

2. potřebuju heknout a nainstalovat normalni android
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Mám ve webview formulář (zkoušel jsem i stránku s pouze jedním input textem) a na tabletu mi nejde do formuláře psát. Nesetkal se s tím někdo?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    FLYBOJ: aspon si uprimny :)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Mimohodem tenhle projekt sebral dost casu a mnoho mych (grafickych) zakazek. Cili, pokud by nekdo potreboval vypomoc s nejakou hrou nebo appkou byl bych eventuelne k dispozici :) V prekladu na plna usta = pomalu mi dochazeji penize a shanim nove ksefty.
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    ZACK: Diky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam