• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Hledáme vývojáře do reality.cz pro správu naší Android aplikace, kterou jsem vyvinul a je potřeba předat někomu její údržba a občasné nové funkce. Nejedná se ani o full-time ani part-time, ale občasný přivýdělek. Pro dohodnutí práce je nutno být v Praze (stačí tedy přijet do Prahy), ale samostatné provedení práce může být kdekoliv.

Kdyžtak do pošty.
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    tak dve hodky hrani bez F1 a referenci :)

pouzil jsem nakonec ten MIT applet

https://dl.dropboxusercontent.com/u/17434859/Magic_Pocitadlo-v3.apk
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    DRIZDIK: To od MIT jsem vcera zbezne prohledl :) asi jo, jen se bojim, ze to pak z toho blockoveho editoru nedostanu uz nikam :) ale zkusim to...

Como je presne priklad toho weboveho patlatka, kde jsou jen funkce pro busyness... ale tohle tam neudelam :/

treti moznost je v pohode, ale chci si to otestovat :)

zacnu s HelloWorld a tlacitkem a nejak se k tomu propracuju :)

VIRTUALVOID: si radsi koupim deset flasek bechera, necham si to petkrat naprogramovat a tri roztriskam a dve nejak spotrebuju :D
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    OLTSKUL: ked mi das prachy na predobjednavku na BF:Hardline tak ti to spravim ;)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    OLTSKUL: MIT provozují AppBuilde, kde si blokové poskladas appku, další moznost se jmenuje myslím Como, která umí nějak generovat appky.
    Třetí možnost je koupit flasku nekomu, kdo ti to za večer spichne, pokud je to opravdu jednoduchá appka
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    Ahojte,

mam takovy dotaz. Shanim nejake rozhrani/editor/builder atd. na vyrobu nejake zakladni aplikace.. Co nejvice begginer, newbie friendly. :)

Preferoval bych nejaky WYSIWYG editor, kde se muzu prepnout na node based rozhrani... (klidne pro me muze kod byt jen nejaky blackbox a mishmash)

Pripadně jen wysiwyg a nejakym minimem skriptovani..

pod postem je ukazka "Wireframe-u" co bych od te apps-ky potreboval. (Neni to zadny axure a v PS se mi to taky nechtelo delat)

Diky za rady. Teda jestli neco takoveho je ubec mozne :) nevim jestli jsem blbe hledal, ale na googlu byly jen nejake webove patlatka s pripravenymi komponenty..

STEFJACK
    STEFJACK --- ---
    ahoj mam dotay, treba tu najdu nekoho kdo vi...mam HTC one x kde je nainstalovany rom viperx 3.2.4 s androidem 4.1.1, rad bych to cele upgradoval na vbud vyssi veryi viperx nebo to nejak ymenit na puvodni rom co byl original..nevim zcela presne jak na to...je potreba delat bootlog znovu, jak vymayat spravne wipe a hlavne ktery rom je spravny a jak to poznam..stahnul jsem asi 4 aktualizace a nefungovalo nic...jen jsem tim dostal telefon do stavu, ye kdyz ho pustim tak zamrzne na uvdnim logu HTC, diky za jakoukoliv radu..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VIRTUALVOID: super. diky moc:)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    mam dotaz, delam nejakou integraci s androidima platbama v nasem systemu a protoze do programovani pro android zas tolik nevidim, tak bych se potreboval zeptat na jednu vec. mozna muj dotaz bude znit hloupe, ale snad mi to odpustite
    pri deploy apk se musi ta apk podepsat nejakym klicem z keystore, na konci podepisovani je videt sh1 toho klice.
    da se toto sh1 ziskat nejak v kodu aplikace pri jejim behu, pokud ne, lze ziskat nejaky jiny identifikator, ktery nepujde podvrhnout jinou aplikaci ? samozrejme je package name, ale to nepokreje tu variantu, ze nekdo udela apku se stejnym package name a nainstaluje si ji rovnou ze souboru,
    ZACK
    ZACK --- ---
    VIRTUALVOID: Bylo to tak vzdycky :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    VIRTUALVOID: Nevim, ja prodavam od ledna a to to je 30%
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ZACK:
    MAKROUSEK: kedy to zvysili ?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RADDINO: 30% google. A ano, existuji aplikace, ktere vydelavaji miliony.
    ZACK
    ZACK --- ---
    RADDINO: Google si bere 30%, zbytek vyvojar realne dostane.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    RADDINO: 75% a google dostava 25%, to bolo aspon donedavna. a z tychto 75% treba este odpocitat dane.. (SK=20%)
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Pokud se aplikace na google play prodává za 100kč, kolik reálně dostane vývojář? A odpovídají počty instalací u placených app? Například jestli placená Sleep as Android, pokud by z ceny dostal třeba jen půlku (30kč) a platilo počet stažení 500000+, tak jestli mu ta appka opravdu vydělala 15míčů. Díky za odpověd
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    RADDINO: používám Bitbucket
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam