ADAMH: Tak jak neco takovyho udelat je docela dobre zdokumentovany treba na
web.dev, ale ja doufal v nejaky postrehy z praxe od nekoho kdo neco takovyho pouziva, nebo aspon uz zkusil.
Ten "webovej excel" byl napsanej dobre (pred 15ti lety :)), a nebyl psanej pro mobily, ale pro desktopy - neni to typickej "website", je to nastroj (predstav si treba nejakej nastroj pro spravu databazi, ucetnictvi, vedeni skladu, atp. - kromady formularu, dialogovych oken, seznamu, tabulek, vypisu, atd.).
Ta apka je zamyslena pro zamce, ktery vyuzijou (a maj pristup do) pouze 1% z toho co tam je, takze si myslim, ze udelat ty prislusny casti pristupny v ramci maly web app by bylo idealni (vyrazne prijemnejsi na pouzivani).
Snazit se ten stavajici web pouzivat v mobilu tak jak je, prestoze je to technicky mozny, je nesmyslne neprakticky.
DRIZDIK: Ja myslel, ze veci jako Flutter/React native/apod. by mi zprostredkovali nejakou konzistenci GUI napric platformama, a to prave s ohledem na pouziti v PWA - rikas ze to nema smysl, nebo ze si to primo odporuje? (mineno ze Flutter/React/apod. nejsou urceny, nebo jsou nevhodny, pro pouziti v PWA?).