BAT: Máš pravdu přemýšlím samozřejmě o tom, že zkusím ten jejich 15 denní trial. Ted budu zkoušelt to VLC jestli mě to začně štvát a nebo to moje negativní naladění nakonec přejde a zůstanu u něj.
Existují telefony s klávesnicí, jen strašně předražené ve smyslu kvality zpracování, životnosti a promyšlenosti designu. Možná že to klasika zamýšleli jak by to vyhovovalo jim už moc klasika nemysleli na zájemce. Ale jinak klasika výrobci, ti řeknou že lidi o to nemají zájem, no byznys. Nebo reálně ne dostatečný byznys.
Kdysi jsem se ptal třeba u Motoroly, než ji sežralo Lenovo. To je to samé nebo v bledě modrém se děje s aplikacemi a hrami.
BAT: Jo chápu, ta zábava nebo důležitý cíl je prostě základ. Krom toho že musíš být z něčeho živ. Ale jit do něčeho jen kvůli penězům, se obvykle projeví i na kvalitě toho produktu a i toho týmu.
Já bych i ten google nejspíš používal, ale nevím jak dostat nebo aktivovat ty správné rozměry widgetu. Můj telefon a jeho nástavba Androidu to neumožnuje. A mobil dle mých požadavků s čistým Androidem jsem nesehnal.
A fakt jsem googleplay prohledával hodně a vyzkoušel desítky aplikací. Některé mi i nejdříve řekněme vyhovovali, ale pak přišla aktualizace a staly se nepoužitelné. Stačí se i pak podívat na 1 hvězdičkové hodnocení a u nich stovky souhlasů od dalších uživatelů, a pak ty robotické reakce vývojáře, co jsou z 99% na pěst a akorát ještě víc vytočí.