• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERRORSpotify - cloud music player
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    MINER: ano, s posledni mobilni verzi (no dobre, posledni tak dva tri roky) jsem take uzivatelsky dost nespokojena... predtim to mozna nebylo tak kchul, ale bylo to intuitivni. Tohle je takove nekdy nasiraci...
    MINER
    MINER --- ---
    CHEWBACCA: Děkuji za příležitost uvolnit frustraci způsobenou tímto řešením: „je to naprosto na píču a designoval to kokot“.
    Děkuji za pozornost.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ELWERINE: zvlastni reseni ale ok musim si zvyknout.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: ale mas pravdu, ze tam ta jejich moznost zelene je i v PC spotify nastavena automaticky na nahodne prehravani (a tam je to explicitne napsano). Ja jsem teda zvykla vzdycky loupnout prvni skladbu v playlistu a pak se rozhodnout, jestli every day Im shufflin nebo ne :).
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: no, to si nejsem uplne jista. U me si to pamatuje volbu - tj. jestli chci shuffle nebo nechci. Ale tim, ze posloucham stridave pres PC a mobil, tak se mi to nekdy ulozi podle posledni otevrene relace, nekdy to zustane tak.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ELWERINE: takze musim playlisty/alba poustet pres prvni skladbu protoze pres to velke zelene play po otevreni playlistu, tam stale to nahodne prehravani zustava.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: jsou to dvě překřížené šipky směřující doprava.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: jde, pusť si playlist, klikni na přehrávanou skladbu, rozbal si ji a vypni si to.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    zdravim presel jsem z apple music na Spotify a co je toto za nesmysl viz. nize ? vsechny playlisty i alba ktery jsem si stahnul maji automaticky nahodne prehravani. jde to nejak vypnout ? nenasel jsem kde.

    Je pravda, že se hudba dá poslouchat jen v režimu náhodného přehrávání?
    Všechny playlisty s ikonou náhodného přehrávání se budou přehrávat náhodně.

    Některé playlisty ikonu náhodného přehrávání nemají, takže můžeš klepnout na jakoukoli skladbu, kterou si budeš chtít přehrát.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: aha tak cca po 5 dnech je to zpet
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to me zas nasrali podlednim updatem. takze pokud jdu do umelcu, neni tam na pravy strane abeceda a pokud rozkliknu umelce,dostanu se na jeho profil a ne na moje skladby od danyho umelce ulozeny (stazeny).
    jedna se o ios mobilni verzi
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CLUMP: You just made my day! Zrovna když jsem to začal obcházet složkama v play listu.
    MINER
    MINER --- ---
    Hack: Offline hudbu ze Spotify jde Streamovat přes Chromecast! Teď jsem to objevil a třeba se někomu hodí.
    Google Home streamuje na ChromeCast jakýkoliv zvuk telefonu, tedy i Spotify. Takže takhle jde přehrávat i offline skladby v telefonu, které nejsou ve Spotify katalogu.

    Pro mě essential. Mám 100 parádních alb, které nejsou v katalogu a hraju je přes ChromeCast DA převodníkem do HiFI. Třeba se vám hodí.

    Skladby pořád nejde vyhledávat (jenom playlist, do kterého je celé album nutné dát a ručně seřadit, což je brutal pain, který zůstává).
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Spotify finally removes its 10,000-song library limit - The Verge
    https://www.theverge.com/...409/spotify-song-library-limit-removed-music-downloads-playlists-feature

    REVOLUCE

    Jsem si rikal, jestli ten nesmyslnej limit neodstranili, protoze bezne jsem musel cca kazdych par tydnu odstranovat starsi alba, abych si mohl pridat novy. Je hezky, ze Spotify trva jen roky, nez odstrani nesmyslny demence, ktery nikdy nemely existovat. Viz treba nemoznost editovat poradi songu v playlistech na Androidu (vyreseno loni po asi peti letech, naprosto zakladni funkce), nemoznost zobrazit frontu na iPadu (vyreseno loni nebo predloni tusim taky po letech, naprosto idiotskej bug)... Ale jinak mam Spotify samozrejme rad.

    “Users have been requesting that Spotify remove the limit for years, but the company had previously shown resistance to the idea, commenting in 2017, ‘At the moment we don’t have plans to extend the Your Music limit. The reason is because less than 1% of users reach it.’”
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MONROE: Muzes.
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    FATBOZZ: Nás to vyhodilo jednou, že nejsme rodina, takže si přátele založili nové účty s mým přijmením a nyní to prochází i když jsme každý úplně jinde.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FATBOZZ: Prostě vyplňte stejnou adresu v registraci a cajk
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    FATBOZZ: a jeste dodatek, kolegove jsou taky "family" members, nebydli spolu a taky dobry. I kdyz bydli oba v Praze.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    FATBOZZ: muj family member je dlouhodobe v Africe a tak ruzne po svete a ani v CR nejsme na blizke adrese a dobry. Uz neco pres 3 roky myslim.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Zajimala by me. Praktická zkušenost s family účtem a ověřování lokace dle smluvních podmínek. Chteli by jsme si zřídit rodinný ucet, ale každý clen bydli jinde v republice. Návštěva tak jednou za 3 měsíce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam