• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERRORSpotify - cloud music player
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CHEWBACCA: Ještě je tam velká neznámá v jaké kvalitě to poskytl skladatel/vydavatel, to možná definují konkrétní smlouvy. Osobně jsem dost nespokojený se spoustou starších věci - i když má být max. kvalita, je to ploché/zahlušené a často velmi ořezané. Pokud pak srovnáš s přímým CD ripem tak je to pak někde úplně jinde.. bohužel.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    nemá někdo volný flek ve family?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    *tidal
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOXY: diky moc za vysvetleni. mam ten stejnej pocit jak popisujes. neco zni lip na applu, neco na spoti. jen jsem chtel utvrdit v tom jestli to neni nejak verejne znamo, ze by ta kvalita byla rozdilna. nejradsi bych poridil Tidel tu jejich premiovou verzi s hifi kvalitou, ale vzhledem k Apple kodekum to nema smysl. jak dostat aptx do iphone jsem jeste nezjistil
    BOXY
    BOXY --- ---
    CHEWBACCA: Trošku kdysi pátral a je to celý krapet složitější, protože nejde jen o kbps (256 Apple vs. 320 Spotify), ale taky formáty (AAC vs. Ogg Vorbis). Takže určitě záleží i na tom, na čem se to pouští - jaké kodeky podporuje ten přehrávač (a reproduktor) nativně. A navíc, ne všechno mi přijde stejně normalizované na obou platformách (nemáš aktuální info o rozsahu a kvalitě toho, co posloucháš, datový tok neříká všechno a i ten je variable..). Čistě subjektivně, když jsem zkoušel testovat 1:1, tak jsem zjistil, že obě varianty jsou OK, něco znělo možná trošku líp přes Apple music, něco přes Spotify, ale pak taky záleželo, na čem to poslouchám airpods/sonos/panasonic. Ani jedno nebylo špatný, takže za mě remíza a zůstal jsem u Spotify kvůli algoritmům, kterými doporučuje ;-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ELWERINE: mam a vim co pisou. i apple pise 320 ale zajimalo by me jaka je realita.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: https://support.spotify.com/us/using_spotify/features/high-quality-streaming/

    Pry +- 320kbps, pokud mas Premium a mas v nastavenich zaskrtnuto Extreme quality.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jeste bych se dotazal zdali nekdo testoval nebo patral po tom co je pravdy na tom ze spotify dorucuje vyssi kvalitu hudby nez apple music u udavany kvality 320kbps ?

    bylo mi to receno ve firme kde mi delali nove audio do auta.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    MINER: ano, s posledni mobilni verzi (no dobre, posledni tak dva tri roky) jsem take uzivatelsky dost nespokojena... predtim to mozna nebylo tak kchul, ale bylo to intuitivni. Tohle je takove nekdy nasiraci...
    MINER
    MINER --- ---
    CHEWBACCA: Děkuji za příležitost uvolnit frustraci způsobenou tímto řešením: „je to naprosto na píču a designoval to kokot“.
    Děkuji za pozornost.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ELWERINE: zvlastni reseni ale ok musim si zvyknout.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: ale mas pravdu, ze tam ta jejich moznost zelene je i v PC spotify nastavena automaticky na nahodne prehravani (a tam je to explicitne napsano). Ja jsem teda zvykla vzdycky loupnout prvni skladbu v playlistu a pak se rozhodnout, jestli every day Im shufflin nebo ne :).
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: no, to si nejsem uplne jista. U me si to pamatuje volbu - tj. jestli chci shuffle nebo nechci. Ale tim, ze posloucham stridave pres PC a mobil, tak se mi to nekdy ulozi podle posledni otevrene relace, nekdy to zustane tak.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ELWERINE: takze musim playlisty/alba poustet pres prvni skladbu protoze pres to velke zelene play po otevreni playlistu, tam stale to nahodne prehravani zustava.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: jsou to dvě překřížené šipky směřující doprava.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: jde, pusť si playlist, klikni na přehrávanou skladbu, rozbal si ji a vypni si to.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    zdravim presel jsem z apple music na Spotify a co je toto za nesmysl viz. nize ? vsechny playlisty i alba ktery jsem si stahnul maji automaticky nahodne prehravani. jde to nejak vypnout ? nenasel jsem kde.

    Je pravda, že se hudba dá poslouchat jen v režimu náhodného přehrávání?
    Všechny playlisty s ikonou náhodného přehrávání se budou přehrávat náhodně.

    Některé playlisty ikonu náhodného přehrávání nemají, takže můžeš klepnout na jakoukoli skladbu, kterou si budeš chtít přehrát.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: aha tak cca po 5 dnech je to zpet
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to me zas nasrali podlednim updatem. takze pokud jdu do umelcu, neni tam na pravy strane abeceda a pokud rozkliknu umelce,dostanu se na jeho profil a ne na moje skladby od danyho umelce ulozeny (stazeny).
    jedna se o ios mobilni verzi
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CLUMP: You just made my day! Zrovna když jsem to začal obcházet složkama v play listu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam