• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODRHAMIDIBOXy - Midikontroléry samo-domo z ucapps.de a nejen..
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    už to jede zkoušel jsem všechno , nevim čim to bylo ale prepnul jsem to shiftem plus nejakou kombinaci. Děkuji
    BURAN
    BURAN --- ---
    PRASAD: dostanes se do firmware update modu? jestli ano, jde tam nahrat firmware? zkusil bych to. (jako tady typek (http://www.denondjforums.com/forums/viewtopic.php?f=55&t=16232#p128828)
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    potrebuji poradit...pls
    mam Denona 6000 a traktor 2ku. Tak jsme se tak seznamovali a najednou se kontroler zaseknul. Tak jsem ho vypnul a zapnul. Ale midi kontroler prestal reagovat na cokoliv. Zvukovka jede. Signal v kontrolce v traktoru blika. Na mapovany to je. Prestalo to hratl v momente kdy jsem zacal zkoumat funkci CH2/3 ch1/4 master.
    Jen doufam ze pri chodu prepinani nemuze zarizeni poskodit. Dekuji za kazdou radu. P
    BURAN
    BURAN --- ---
    WRKB: tady typek si to sestavil z SCSI-IDE a IDE-CF adapteru :) http://hackaday.com/2010/06/05/adding-compact-flash-to-an-old-sequencer/
    CUBIQLOO
    CUBIQLOO --- ---
    WRKB: ja pruzivam (pro s2000 a cd3000xl) PC soft MESA od AKAI kterym muzes udelat import , export po scsi a este manipulovat efektovou jednotkou, atd.. Neni to mobilni reseni ale pro to domaci pouziti v pohode.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BURAN: presne, ten scsi protokol prave neni takova sranda, kdyby to melo ide, tak na to flesku narves snadno...
    WRKB
    WRKB --- ---
    BURAN: Já se v tom vůbec nevyznám. Myslel jsem si: nějaký ty plošný spoje, zdroj, ten slot na karty, to všechno do casu...Asi ne. Jestli by to tady stálo trojku a z ámošky čtyřku (poštovný si nějak pořešim), tak pak mi nezbejvá než začít šetřit. Díky za odpovědi. Peace.
    BURAN
    BURAN --- ---
    WRKB: nejlevnejsi byl SCSIFORSAMPLERS, ale asi uz zkrachoval. taky mi to prijde drahy, sam bych rad takovej adapter mel. jestli sezenes schema, navrh plosneho spoje a hotovy software, mozna by se nasel nekdo, kdo by to postavil. ale pochybuju ze to nekdo naprogramuje a postavi za levneji nez 3k.
    ten adapter bohuzel neni jen najekej prevodnik. ale EMULUJE scsi zarizeni. je tam mikroprocesor, ktery je potreba naprogramovat, aby se navenek tvaril jako scsi disk a reagoval na potrebne scsi prikazy.
    takze bohuzel nic, co by se dalo udelat na Arduinu za odpoledne.
    WRKB
    WRKB --- ---
    BURAN: Mpcstoragesolution znám - na ebayi by to vyšlo, včetně poštovného, skoro na bůra. Proto se ptám - jestli by to někdo nepostavil tady a levněji (jestli to třeba někdo umí). A4000t neznám, ale stejně jsou téměř vyprodaný - a s poštovnym to bude třeba tak trojka. Každopádně díky.
    BURAN
    BURAN --- ---
    WRKB:

    SCSI Card Readers : /\/\ech\/\/are!, Products for your retro machine!
    http://a4000t.com/store/index.php?main_page=index&cPath=65_79

    MPCStorageSolution - Home
    http://mpcstoragesolution.com/
    WRKB
    WRKB --- ---
    Ahoj, chci se zeptat, jestli by někdo uměl vyrobit externí samostatnou čtečku flash karet, která by měla vlastní napájení a SCSI výstup? Kolik by to třeba stálo? Potřeboval bych to k MPC 2000. Možná jsem v úplně špatnym auditku, tak mě kdyžtak přesměrujte...Díky za odpověď.
    BURAN
    BURAN --- ---
    VODRHA: vidim to podobne - jak s potenciometrama, tak s tlacitkama, jedine do tistaku :)
    VODRHA
    VODRHA --- ---
    POMOLOG: bankere? si nejak nepamatuju.... pripomen, vo co jde...

    Jinak teda ja uz nikdy nechci pajet levny potaky na plochy kabely :D uz si delam jen desky na ALPSy a to me bavi, jen se rozhoduju, jestli si priplatim za nepajivou masku - pro ten pocit... Osobne jsem zkousel vsechny varianty s midiboxem, nejdriv jsem delal nepajive pole, pak univerzalni tistak, pak jsem si nechal udelat tistak v1.0 a dneska si to predelavam podle potreby - eliminovanim kazdeho dratku a potencionalne nespolehliveho spoje a tim se i vyrazne zkracuje doba montaze a celkoveho zapojeni. Hotovej tistak rozhodne doporucuju, poradny potaky taky nejlip je zapajet aspon do toho univerzalniho spoje - spis nez pridelavat kazdej potak zvlast do panelu a zezadu pajet napajeni a vystup... a uplne nejhur je to s tlacitkama, ty shity z GM etc... prestanou po par klikach fungovat (jde o ty s matkou do panelu) mikrospinace ok, ale zase jenom na tistak a nejlip jeste potunit nejakym fesnym krytem s koupenejma buttonama. Mno, budu muset neco poladit at muzu nadhodit fotky :D
    BURAN
    BURAN --- ---
    POMOLOG: nejlevnejsi potaky z GME me zklamaly, mozna ze ty co se prodavaly pred sedmi lety na tom byly lepe.
    POMOLOG
    POMOLOG --- ---
    mno hodne zdaru, Vodrha pamatujes na tu LCD LED matrix mashinu vod bankere? Nechtej s tim njeco udelat, ? nekdo na programování?
    BURAN
    BURAN --- ---
    POMOLOG: uz mam nakoupeny ALPSy do tistaku :)
    POMOLOG
    POMOLOG --- ---
    http://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=BURAN;f=%3Fl%3Dtopic%3Bl2%3D1%3Bid%3D18850: funguje i ten nejlevnejsi potak z GME, pokud ma stat 4O az 100 kc vod ALPSu budiz, ale midibox maam 7 let v ruznejch sklepech, a furt mi jede z tema za 12kc
    POMOLOG
    POMOLOG --- ---
    GULDUR: Nejlepsejsi vyjde stara verze MIDIBOX 16 plus, coz se v klidu postavy na bastldesce, protoze aby to fungovalo, je potreba zainvestovat do lepsiho sasi (krytka 19" rack 2 HU), maam to na preklizce, funguje to, ale kovovy je kovovy. 16 pots CC , 8 buttns (Note on) a 16 midi kanalu, to snad staci kazdymu
    VODRHA
    VODRHA --- ---
    ja jdu po potakach alps jsou prakticky ve vsech masinach od korgu pres rolandy, aspon, co jsem mel rozebrany... Tahovy taky nekdy se da domluvit treba v prodancu odkoupit jich par pro takovyhle ucely... Jinak farnell atp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam