Udělal jsem si skříň. Chtěl jsem si pořídit nakou kupovanou vestavěnou Indeco nebo tak, ale chtěli kolem 30 tisíc. Díky Toy_box za inspiraci a rady a Vincovi za pomoc při instalaci.Teď akorát dilema, jestli to jenom nalakovat, nebo to celý nabarvit na bílo.
Proces:
Původně jsem to chtěl udělat z trashovýho dřeva, ale neměl jsem ho dostatek. Koncepce o 6 opěrnejch trámech padla, protože v bauhausu nemaj rovný 3 metrový latě, který by to udržely, takže jsem nakonec po asi hodinovym tápaní koupil osb desky. Nakonec jsou teda jenom ty vnitřní police z dřeva, co jsem našel. Posuvnej systém na dveře je vykombenej z UT profilu na sádrokarton nahoře, spodní je naká random lišta, do který se mi vešlo to vybraný kolečko - tj. nahoře dveře nejsou ukotvený, ale jenom je drží ten profil, aby stály rovně, jezdí to docela dobře. Chtěl jsem si koupit normální kování, ale pro tudle velikost skříně (240 x 150) za to v OBI chtěli nesmyslný 4000,-. No a samozřejmě, dveře jsem uřízl o 3 cm kratší, takže jsme to v průběhu jednou rozebírali a zkracovali.
Koupený matro:
8 x OSB deska bez formaldehydu, Lka, ut profil, kolejnice, kolečka, svorníky, šroubky celkem za 3500,-.
16 hodin práce v garáži, 6 hodin instalování.