LADY_LEIA: Ve zkratce, my objednali postel i s futonem a s dopravou i vykládkou až do bytu a zaplatili celou částku předem. Dodací lhůta byla tuším 6 - 8 týdnů. Když jsem po šesti týdnech psala mail "jak to vypadá?", neodpověděli. Tak jsem telefonovala a paní mi řekla, že to bude rozhodně těch 8 týdnů, že neměli dřevo a ještě ani nezačali...
Asi týden nato mi paní volá cca ve tři odpoledne, že to v pět dovezou. Sice jsem byla v práci, ale řekla jsem, že si to nějak zařídím abych byla doma dřív a tu vykládku viděla. Na to zase ona, že manžel co to normálně vozí nemá čas a že si to budu muset vyložit sama. V sedmém měsíci jsem kupodivu odmítla tahat futon 2x2 m, což paní zaskočilo.
Nakonec to po dalším složitém dohadování, nebraní telefonů a rušení termínů na poslední chvíli pán dovezl a dokonce na mou žádost sestavil. Po sestavení jsme zjistili, že "nožičky" sloužící ke zvednutí části roštu jsou pouze dvě a přišroubované tak mimo, že nefungují. Pán to tedy na místě převrtal (o něco méně blbě) s omluvou, že chybějící pošle okamžitě poštou. Neposlal.