• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    MONIA
    MONIA --- ---
    EFFKA: v to budu doufat...ze to je jiz mnoho mnoho let:)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    MONIA: ze bysme se po letech potkaly? :-)
    MONIA
    MONIA --- ---
    a monia pujde na coo a vubec ji ty prachy neserou (mladej sice nebude jist,ale spokojena matka=spokojene dite :D

a pri bitce vam klidne udelam rozhodciho :)
    KAYA
    KAYA --- ---
    navrhuju domluvit to nekde v lese za ovou, ale nikdo nesmi prijit bez sekery, macety ci jine secne vybavy!
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a uz to zacina :) to vidim, ze letos se tam pobijem :)))
    KAYA
    KAYA --- ---
    ze vas to bavi :D
    XENOEKIE
    XENOEKIE --- ---
    NONOBODY: Ty do té Ostravy radši vůbec nejezdi a bude všem líp.
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    BENAC: je :)
    BENAC
    BENAC --- ---
    MAMAMIA: a neni tak? :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Baniiiiik:))
    BENAC
    BENAC --- ---
    MAMAMIA: mioooo :)
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    BENAC: benyyy :)))
    BENAC
    BENAC --- ---
    NONOBODY: Zenska prestan kafrat, kdyz jsem pri prvni mozne prilezitosti sel na samotny koncert MekFerina, vytahl jsem z kapsy 17stovek a ani jsem nemrknul. Po koncerte jsem odchazel s pocitem, ze jsem byl soucasti nejvetsiho peveckeho sboru a to vubec neumim zpivat - neuveritelny zazitek.
    Co chci rict je, ze pouhy vycet nekterych artistu v samotnem koncertnim provedeni by te stal prinejmensim 5 - 6 tis a to nepocitam napr. ceny jizdenek atd.
    Me osobne sere, ze cena vstupenky je tak vysoka, nicmene lze nekolika zpusoby usetrit alespon na platbu ubytovani. Takze prestan si stezovat a zacni pro to neco delat.
    Poroucim se .. maucta!
    CICO
    CICO --- ---
    PUEBLO: tak teda určitě nee...))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    CICO: mezi partnery prave letos nefiguruji alespon dle webu COO
    CICO
    CICO --- ---
    PUEBLO: tak určitě...)) ČD byly vždycky partnerem COO a pokud ještě nějaká nabídka není, tak se, řekl bych, objeví...)
    CICO
    CICO --- ---
    NONOBODY: nj, takový festival určitě nepatří k základním životním potřebám a tenhle skvělý sociální stát ti na něj asi nepřispěje, což je IMHO v pořádku...a takové čtyři tisíce, které tě to bude při troše střídmosti celé stát jsem si dokázal v letech 1992 a 1993 vydělat na stavbě za dva až tři týdny...))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    a mozna se drahy vytasi s nejakou akci spojenou s colours
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    NONOBODY: zalezi jestli pouzivas napr. inkartu ceskych drah. podivej se na regiojet, jen jsem ted koukla na moznost spojeni a z liberce te jsou schopni dopravit az do ostravy.
    http://www.cd.cz/spojeni/
    http://www.regiojet.cz/cs/ to uz co ti bude vyhovovat uz asi zvladnes sama :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NONOBODY: cena je vysoka. verim ale, ze pokud nebude nejake pruserove pocasi a souvisejici veci, tak 99% lidi si potom stejne jako kazdy rok rekne, ze byla adekvatni. a jedno pivo za den plus nebo minus imho nejsi schopna postrehnout (rsp. tu stovku za camping).

v utery byl ten areal predbezne a castecne zpristupneny a uz jen z toho prostredi cloveku klesa celist, takze verim, ze to bude stat za to. pozdejc nahodim video

rozumna sleva asi jen si sehnat dalsi lidi na hromadnou jizenku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam