BENAC: ty vis, kolik bude stat pivo? (vtip)
ne, to bohuzel neni vubec promyslene, resi to jako autonomni problem vytrzeny z kontextu, navic tak nejak "po ostravsku" (ten eshop je dobry tak na tricka a ne na tohle, ale treba s tim nebude problem). urcite by bylo lepsi to navazat na vstupenku a resit to pri vstupu na festak trebas naramkem navic, nebo nejakym zetonem, nevim.
to, co navrhujes nejde, pac bud bys kazdy den jak blbec stal hned pred otvirackou u brany kvuli rezervace neceho, anebo by ti to vyzrali ti, co proste drive prijdou. navic by to priserne zdrzovalo ten vstup.
kazdopadne jak jsem psal na FB. do se ted clovek potil pred halou tak hodinu a pul a vic, nez se dostal dovnitr (a to mnohdy netusil, jestli se dostane - a mnoho lidi to vystalo zbytecne), tzn tuto svou promarnenou dvouhodinovku si koupit za 50kc nemam problem. alespon tam nebudu saskovat zbytecne, kdyz mi bude zatim plynout trebas alternativa, nebo muzu byt s klidnou dusi jeste doma.
se struskou se tam neco deje uz ted, jsou tam u vchodu navezene haldy cehosi, byl jsem tam za tmy, nezkoumal jsem detaily. pocitam bude to lepsi, ale do parkove upravy stale jeste daleko.