• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    TARMAQ: Ta velká fronta byla na vyzvednutí lístků do stanového městečka, které se kupovali a platili přes eshop! Stál jsem tam hodinu, a pak ještě půl hodiny na pásku u stanovýho městečka (protože bez ní do stanovýho městečka nepouštěli). Fakt demence.
    BOPA
    BOPA --- ---
    No někde jsem četl 33 tis.....
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    FLU: hm ted koukam ze jsem si te spletl s BENACem, ten to mel naopak nez ja.. Woodkid se mi taky libil
    FLU
    FLU --- ---
    TARMAQ: nevim, proc zrovna ja, ale budiz :)

    ad Submotion Orchestra - nerikam, ze byli vylozene spatni, ale mel jsem moznost je videt pred dvema rokama, v narvanem klubu, s perfektnim zvukem a to byl teda diametralne odlisny zazitek (navic to bylo pred vydanim druheho alba, ktere oproti debutu slo kvalitativne dost dolu).

    ad Bonobo - stare veci (jeste pred NT) jsou skvele a turne, co jel po predposlednim (?) albu s Andreou Traianou bylo taky vyborne. to, co predvedl ted v sobotu, to byla sofistikovana nuda.

    ad xx, sigur ros - temhle vecem nerozumim a jejich hudba mne nijak neoslovuje. proto jsem tam daval neutralni 0.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    jo a narozdil od FLU se mi libily uplne jine veci.. nejvic The XX, Bonobo, Sigur Ros, Submotion Orchestra, Zrni, naopak Russkaja strasna sragora, Tomahawk sli taky mimo me..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ok, asi je to slozitejsi. vicmin to jsem chtel vedet. :)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    jinak meli jsme obyc ctyrdenni listek a ve ctvrtek zlata nebo ten "vtipny" moderator uvadeli 22k
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MRTVY_KENNY: tak niceho takoveho jsem si za ctyri dny ani nevsimnul.. ve ctvrtek tam byla u hlavniho vchodu velka fronta, z ktere nas nastesti vcas nejaka staff slecna nasmerovala dopredu, pokud mame jiz listek - tam nam jen utrhli listek, prohledali batoh a nasadili pasky.. dalsi dny uz jsme chodili tim severnim vchodem od nadrazi ostrava-stred a tam zadne turnikety nebyly..
    BENAC
    BENAC --- ---
    Jim tam delaji problemy ty VIP listky .D
    Ale podle drive(ne)fungujiciho systemu pri predprodeji vstupenek a zmatky s potvrzenim, se ani nedivim .. jinak udajne behem vikendu jiz v CT odhadovali pocet na nejakych +30 tis
    MONIA
    MONIA --- ---
    MRTVY_KENNY: já jsem se nikde nepípala,ale dostala rovnou pásku na základě OP. Nicméně to nemůže být nic těžkého zjistit kolik takových bylo,když na to měli speciální databázu, která jim, po dobu mého čekání ve frontě, samozřejmě přestala fungovat.....stane se no.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nebo v ramci jineho typu listku to vypadalo jinak?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TARMAQ: tady jsem si odpichnul vstup pres ctecku carkoveho kodu, nacez me opaskovali. pocitam jsem stale jeden kus navstevnika i kdyz se chodim vyspat domu, tak mi to neprijde slozite spocist..


    MONIA
    MONIA --- ---
    v podstatě soushlasím s BENAC: akorát teda nevím co všichni máte s těma Toikama...já jsem holka a za celý fesťák jsem nejdéle čekala v Gongu, jinak jsem převážně tedy chodila na pánské,neb ženy nesmyslně tvořily frontu před prázdnýma.
    Vělké mínus bylo pivo, to byl prostě děs a letní krýgl bych snad zakázala prodávat, to bylo opravdu strašné.
    Co se mi hodně líbilo byla vinárna a pro příště bych určitě ocenila víc korýtek s vodou,jako jo byy tam,ale, málo zvláště v tom vedru, třeba u stánků s jídlem.

    sečteno podtržno jsem se bavila dobře a příští rok se doufám budu bavit zase.)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    ja si teda zadne pipani nevybavuju, netrhali jen ty listky? spis pocet pouzitejch pasku na ruku by mel byt presnejsi, ale ty se blbe pocitaj..
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MRTVY_KENNY: jestlito maji vymakane jak eshop tak bych se nedivil kdyby to pipalo jen tak :))
    GHOSTDOG32
    GHOSTDOG32 --- ---
    CMAN: jo ten bubeník tomahawku opravdu vypadal, že má dostat každou chvíli infarkt :D a jinak se vším souhlasím. hlavně s těma the knife.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    btw jak nemuzou vedet pocet navstevniku, kdyz kazdy listek se musel pipnout u vstupu? to snad nekde je videt hned, ne?
    CMAN
    CMAN --- ---
    za me:

    Irie Revoltas promakany a energicky, pekne pracovali s davem... jen pak porad odchazeli a zase prichazeli uz to vypadalo jako konec a dali dalsi a dalsi a dalsi a dalsi a na tu uz sem to nevydrzel skakat a rukama mavat a sel pryc a sel sem pryc... ale respekt jak jim to jede... :)

    The Knife zajimavej nastup kdy jim predskakoval nakej urvanej dement parodujici hajpovace na tanecnich mejdanech, evidentne to melo dav trochu preddrazdit pred samotnym vystoupenim The Knife, coz o to myslenka dobra, ale co pak jeli me spis vyhnalo...

    Jamie Cullumn kdyz to byl jazzovejsi tak ok ale kdyz to byl pop tak sem to nejak nevstrebaval jak to bylo sladoulinky...

    Rokia Traore super, jak se na konci jeste roztancila, dovedu si predstavit ze nekde jinde ve svete s jinym publikem sou to vetsi shows... Tony Allen na Pohode jeste o stupinek vys ale udelala mi tahle zpevacka radost... i tim taneckem spontannim na konci :)

    Tomahawk - clenove kapely na tech LEDkach vypadali ze melou z posledniho... hudba takova naka no nevim...


    z Pohody pak nejvic Tony Allen, Andrej Šeban, Kubo Ursini a Provisorium, Bonobo a Nick Cave...


    No sem zvedavej s cim se na Colours vytasej na pristi rok... :)
    BENAC
    BENAC --- ---
    FLU: Jeste se jaks taks dala ta Plzen, co cepovali :)
    FLU
    FLU --- ---
    BENAC: ano, pivo bylo letos opravdu strasne. jedine, co slo jakz takz pit byla 12ka (ale pij to v tom horku), 10ka strasne mocopudna a letni krygl uplny propadak (koupil jsem jednou, omylem a okamzite vylil).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam