K hudbě moc neřeknu, protože jsem byl zaseklej na Veget stánku, ale jen pár postřehů z té Hitleriády se security
Vjezd pro auta ke stages byl uzavřen v 11:00, my přijeli v 11:02 se zbožím a že prej už nemůžem dovnitř. Tak mu říkám, že mám zelenou parkovačku, a kde jinde jako mám zaparkovat, že mám stánek 15m od místa, kde teď jsme.. on mi na to odpoví "tady už nikde, si zaparkujte mimo areál colours". Takže za nájem skoro 20k si můžu parkovat auto se zbožím 3 kilometry jinde a nosit to ručně kvůli dvoum minutám. Argument byl - pouštíme tam lidi, už tam nesmí auta, kvůli bezpečnosti. V tu chvíli tam bylo naprosté prázdno. Během času, co jsme běhali a vyjednávali si vjezd, tak tam samozřejmě už tekly davy. A v tu chvíli nás pustili s autem dovnitř... wtf
Pak jak se šlo ke stage český spořitelny, tak u toho "E" na mapě co házel kenny, byly uprostřed plochy postavený nesmyslně 3 kusy plotu do trojúhelníku, který neměly žádnou funkci, nic nerozdělovaly, ale z nějakýho nepochopitelnýho důvodu se nesmělo chodit vlevo od nesmyslnýho plotu, ale jen vpravo od plotu. Speciálně tam stál celý 4 dny chlap a hlídal tu neviditelnou zeď. Pak jsem se dozvěděl, že to je "nákladní cesta" (kudy nikdo žádnej náklad netahal) a tak sem se naučil, že obelstít chlapíka a projít neviditelnou zdí lze tím, že budu držet papír v jedné ruce (jakože účet) a sluneční brejle v druhý ruce a oznámit mu, že prodávám brejle a vezu náklad. Fungovalo to asi 5x, než byla lest prozrazena. Podařilo se mi projít i s umaštěnym papírem od housek z pekárny :]
Pak přijedu na parkoviště a chlap mě posílá doleva. Já chci doprava, a on mi řiká, že nesmim doprava. Tak se ptám proč, když tam parkuju už 4 dny a hlavně už od vchodu na parking tam vidím na jinak narvaném parkingu místo. A on dělá "nooooo, víte, to jeeeee... eeeeh, noooo problém prostě by byl velkej, noo, ááá.." Takže chvíli koktal, drbal se na hlavě, pak si pozval svých pět kolegů, několik minut se horlivě radili a a snažili se vymyslet nějaký důvod, proč bych měl jet doleva a ne doprava, a nakonec mě pustili s tim, že "tak jeď ale já nic neviděl"... wtf
Ale proč pořád ten fašišmus? Všude se všichni tvářili jak strašný přísňáci a neustále vytvářeli nějaký imaginární problémy. Přišel sem si jak magnet na securiťáky, jdeš si v klidu, najednou tě někdo tahá za ruku. Otočíš se, a vidíš vzdalující se křečovitej omluvnej úsměv v bílym tričku... kdekoli jsem chodil, sbíhali se ke mě ze všech stran a furt mě popotahovali za pásku. Měl jsem dojem, že jsem vetřelec, který je trpěn, ale není vítán.