• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    POKUD MÁŠ ZÁJEM O KLUBÍK, NAPIŠ MAJITELI
    rozbalit záhlaví
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    MISO: Taky se langose prave nekonaly ;) Jedla jsem predevsim jidlo z vegekoutku. A predpokladam, ze ty vratne kelimky na pivo, jakztakz umyvali. Tak aspon nejsme jedini.. At je nam lip!
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    MISO: Ani langoš, ani tatarka ;-). Steak a ražniči, za dobré peníze v dobré kvalitě (IMHO), vlevo od těch pálavských langošů s gigafrontou :-)
    MISO
    MISO --- ---
    LUCKY_MAN, RUSALKA: a langose s tatarkou boli? :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    vodu jsem pil hodne a nic (dve noci jsem jel domu autem, takze ty dny mnohem vic vody nez piva). ta voda z korytek je normalni vodovod, pres cestu je sidliste, neni to nijak jina voda. ovsem ze vubec muzou udelat zachody bez jakekoliv vody (u vinarny), to mi hlava nebere.
    QWITI
    QWITI --- ---
    ovsem muj nejlepsi kamos v arealu byly antibakterialni ubrousky, baleni na den
    QWITI
    QWITI --- ---
    pila jsem cele 4 dny vodu od SMVAKu a i z umyvadel, nic mi neni...
    CMAN
    CMAN --- ---
    A vsichni jedi vsechno rukama. :)
    CMAN
    CMAN --- ---
    Si myslim. Nikdo si po zachode ruce nemeje a vsichni si podavaj ruce. Takze to z vody byt nemusi nutne...
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    RUSALKA: V areálu jsem pila vodu hodně, trochu taky z cisterny u kempu, ale vůbec nic mi z toho nebylo (ani přítelovi). Zdrojů takovéhle nákazy může být v areálu milión, zvlášť při tomhle množství lidí se to šíří jedna báseň.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    RUSALKA: Hlásím jednoho (sebe), co už si dá teď k večeři možná i něco jiného, než suchý rohlík (a co na WC už chodí ve standartních intervalech) a jednoho (přítelkyně), co třetí den letí v posteli (s níže uvedenými příznaky) a změny k lepšímu přicházejí jen pomaličku.

    Tolik toaleťáku, živočišného uhlí, černého čaje a suchých rohlíků jsme doma nikdy nespotřebovali.

    V areálu jsme ale vodu nepili, ale kempovali-parkovali jsme vedle kempu a na čaj+polívku apod. používali vodu z přistavené cisterny OVAKu. ..tak že by z toho???

    SKAFF
    SKAFF --- ---
    RUSALKA: no zezacatku z toho hydrantu tekla dost zluta voda.. Nebylo to videt kdyz to tekhlo z kohoutku ale v barelu byla zluta a zakalena... nesmrdelo to nijak, a v sobotu uz to bylo cisty.. Nicmene z toho vsichni varili a pili od ctvrtka, a nikdo z meho okoli problem nema
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    A ted mimo Colours hudebni program - neni vam nekomu taky po Colours blbe? .) Nas je ve skupince vic a podezrivame arealovou vodu..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PŘEHRAJTE SI: Záznamy debat z Colours of Ostrava — Novinky ze studia — Zpravodajství Ostrava — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...nky-ze-studia/280298-prehrajte-si-zaznamy-debat-z-colours-of-ostrava/
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    MRTVY_KENNY: pred 3 tydne jsem byl s rodinou na prohlidce VP a pruvodce se zminoval, ze kazdy rok behem COO odchyti par lidi v dost nebezpecnych castech a vyskach.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    5TANDOZ: vsimat mozna vsimne, ale ze by te hned nekdo utikal te napraskat, o tom dost pochybuju. ostatne mam pocit, ze loni jsem nejakeho takoveho lezce videl (teda nebyl nijak vysoko)
    CICO
    CICO --- ---
    5TANDOZ: proto píšu "aspoň část areálu"...) jistě, v samotné dolní oblasti určité riziko nepochybně existuje, ale to elegantně vyřešíš tím, že tam od určitého okamžiku nikomu vstoupit nedovolíš a pro jistotu tam postavíš několik holokrků, kteří pak vůbec nikde a nikomu nebudou chybět...)
    FLU
    FLU --- ---
    ad ATCR - dokud hrali moombahtony na +/- 110bpm tak to jeste docela slo (pokud pominu to, ze ten "turntablismus" ve trojko moc nedavali), jakmile posleze zrychlili, byl to des bes.

    ad La Yegros - pro mne, ciste subjektivne, asi nejvetsi zazitek na letosnich colours (jen skoda ze nehrali za tmy). takhle nazivo to bylo moje prvni setkani s labelem ZZK a jsem nadsen :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    LUCKY_MAN: jediná věc co jsem viděl z CoO a naopak neviděl na Pohodě ..no nepochopil jsem v čem by mělo být jejich kouzlo..imo troška průměrného turntablismu a bezduchý muziky..ale jsou to indiáni, že jo :)
    BENAC
    BENAC --- ---
    5TANDOZ: Priznam se, ze me uz X krat napadlo, jake by to bylo byt o dvacet roku mladsi a hrat si tam na vojacky .. vsude behat skakat po trubkach prolizat to, prozkoumavat .. ted bych uz asi moc neprolezl, ale zkusit bych si to taky chtel
    5TANDOZ
    5TANDOZ --- ---
    MRTVY_KENNY: tim ze je tam pres noc spousta lidi tak si te spis nekdo vsimne...ale ver ze kdybych chtel tak tam litam po trubkach a nikdo nic nevi... ale platit vyjezd hasicu by se mi fakt nechtelo, takze jsem byl nakonec hodny
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    FRDK: Konečně někdo, komu taky A Tribe Called Red připomínali indiánský Maxim Turbulenc;-). Dal jsem jim na Pohodě asi 20 minut a nějak jsem pořád netušil, jak to jako myslej. Jak hudebně, tak imageově.
    (Takže na CoO jsem je úspěšně vynechal...).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a vypada na vino trosku :))

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam