• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    LEGI
    LEGI --- ---
    FRDK: já sem taky na hlavní stage v sobotu večer slyšel The Doors nebo Praise You od FatBoye Slima..

    ale ani jeden cover mi nevadil..

    FABE: jinak Clean Bandit mi s Klangkarussell přišli jako největší lolík.. nudný tucky jak z půlky 90. let.. fakt nechápu..
    FLU
    FLU --- ---
    znama to vec, ze prespolni hodnoti vetsinou pozitivneji nez mistni. nicmene to potesi :)
    Zázrak a jedno z nejlepších míst na světě. Evropská hudební elita mluví o Ostravě
    http://www.ostravan.cz/...a-jedno-z-nejlepsich-mist-na-svete-evropska-hudebni-elita-mluvi-o-ostrave/
    FABE
    FABE --- ---
    Clean Bandit zas hrali Show me love od Robin S, slusna vzpominka na devadesatky
    FRDK
    FRDK --- ---
    :) O.K. Sem tam něco převzatého asi zaznělo. Ale tvrzení 'všude samý revival a všechny předělávky na houno' považuju za přitažené za vlasy. Peace.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Coco and the Butterfields taky dali coveru par..ale mam pocit, ze vetsina interpretu hrala svoje veci a pak tak jeden cover. Kdyz se jim to dobre hraje, je toho s mirou a maj to radi..proc ne .)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Sly and Robbie hráli The Wall
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Jose Gonzales pak dal Massive Attack Teardrop
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    FRDK: tak jeste myslim Blavk Strobe strihli neco od Johnyho Cashe.. ale ja v tom velkej problem nevidim, kdyz behem koncertu kapela zahraje jako bonus cizi pisnicku ve vlastnim aranzma..
    BENAC
    BENAC --- ---
    Vzhledem k tomu, co tady [ BENAC @ Colours of Ostrava ] napsal, bych si troufl říci, že paní Zlaté z toho snad bude jasné, "že prostor by měl být věnován i velkým kapelám". Je vidět, že paní Zlatá nemá tušení o cenách kapel na světovém trhu. :D
    FRDK
    FRDK --- ---
    SKAFF: Cože? Jmenuj. Zmínil jsem Klangkarussell, ale v tom jsme se tady víceméně shodli, že šunt. Obviňovat Colours z nedostatku autorských projektů mi přijde docela zavádějící. Nebyl jsi na stánku poblíž Jack Daniel's 'stejdže', že ne...? ;)

    KAIAFOX: Taky jsme se tam vztekali u té teplé vody na kamenných záchodech :)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    ja tam zas stankoval, nejel sem kvuli hudbe. docela me prekvapilo ze hralo milion kapel co zpivali v podstate jen cover verze nejakejch provarenejch veci, casto i dost pokazenych... nechapu. Proc ne interpreti co tvori svoji originalni hudbu?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RUSALKA: soufl ne. ale v sobotu u gongu tekla treba dost rezava..
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    RUSALKA: No, nekde to fakt vychytany nebylo...byla jsem na vode skoro cely ctyri dny, nechtela jsem pit ty tlamolepy. Treba na Agrofertu byly super ty normalni zachody v budove v prvnim patre, ale nepochopila jsem tok pouze teple vody. U toiek dal zas nebylo korytko. Tedy pro studenou vodu daleko = pro me problem, celkove se pohybovat v tech davech s brichem nebylo uplne prijemne.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    RUSALKA: ja pila Kingswood s ledem a diky tomu mi prijde, ze jsem se i zavodnila, nebylo mi vubec spatne, vlastne se mi ani nedarilo se opit, neb jsem to bud vypotila nebo vychodila :)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Tak již tradičně - je někomu zas šoufl? ;) Letos mi přišlo, že ubyly zdroje vody - u hodně ToiToiek nebylo ani korýtko, to mi přišla škoda..
    VLKOUNEK
    VLKOUNEK --- ---
    QWITI: vas jsem tam videl jen ve ctvrtek vecer, asi nejaky sraz u vlezu, bo jsem tam zahlidl i Junketa .. ale nejak jsem se nehlasil, bo me uz stejne nikdo nezna )
    QWITI
    QWITI --- ---
    EARL: pro me paradoxne ta nedele asi taky nejlepsi a to uz jsem se sla jen prochazet

    na Sly a Robbie jsem lezela na karimatce vedle pani co mela 70 a spolu jsme plakaly, takovej emocionalni mazec to byl a ten zaver kdy Soft Moon za totalniho slejvaku davali tak, ze jsem nechapala proc se to proboha prekryva dole s Mikou a vsichni o to prijdou...
    FLU
    FLU --- ---
    EARL: nevim, kdo tady dava minusicky, kazdopadne s hodnocenim Fumaca Preta se ztotoznuji. album mam naposlouchane a nijak zvlast mne nebralo, ale nazivo byli opravdu vyborni.

    FRDK: jo, Klangkarusell bylo strasne peklo.
    BENAC
    BENAC --- ---
    Ja teda nevim, neb jsme byli jen v nedeli diky Fka82 a Kuzna a kdyz jsme prichazeli s Moniou do arealu, videl jsem pres silnici, kterak Cico sel s jakymsi kufrem na koleckach, jak na dovolene :D
    FRDK
    FRDK --- ---
    CICO: Simtě, Tebe jsem tam za celé čtyři dny ani koutkem bulvy nikde nezahlídl, esi Tys zas celou dobu neseděl někde ve stínku u pramene ;)
    Nj, když tam v Babišově hrály samé fajné věcí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam