A tak co se teda komu libilo? Nějaké dojmy, zážitky?
Já to ještě teda zpracovávám, bylo toho hrozně moc, později možná stručně shrnu a podělím se. Zatím jen, co se mi (hudebně) nelíbilo. Abych netrhal partu (předesílal jsem, co si o tom myslím, kámoši si nedali říct a že ho chcou vidět a posléze mi dali za pravdu a odcházeli se mnou) a taky trochu ze zvědavosti jsem nakonec zašel na toho Boys Noize a dostal přesně opakuji přesně to, co jsem čekal. Taková koláž motivů ze starších skladeb naroubovaných na nové podklady, jako oukej, ale původní verze bych si asi poslechl raději, bo to celé ve výsledku spláchly do hajzlu ty blbě vystavěné a debilně natahované přechody a pitomé zpívánky, proti vhodnému vokálu obecně nic nemám, ale toto...? No dal jsem mu asi dvacet minut a stačilo. Škoda, fakt jsem ho dříve žral :/
No a v nedělu ti 2Cellos - to bylo co jako? Dobrý trapas. No ale lidi se celkem bavili jsem viděl a byla jich tam kupa kupoucí, takže je to asi v pořádku ;)
No a co se mi nejvíc nelíbilo, že když začínali Underworld, už jsem makal jak mourovatý. To jsem nevychytal :( O půl jedenácté jsem si aspoň pustil do ouška jejich poslední desku a myslel na to, co asi hrajou. Prý kromě tří nových věcí samé staré fláky a údajně velká paráda. No nic, někdy příště...
K počasí: osobně mi vůbec nevadilo, že občas zachcalo, posledních několik ročníků bylo víc než krásně, muselo to zas jednou přijít (jako tenkrát ještě na hradě). Prostě jsem si v sobotu natáhl pláštěnu a cajk. Stejně moje oblíbená elektronická byla pod stanem a i jinde bylo dost míst, kam si zalézt. Akorát mě teda trochu namíchlo, když jsem chtěl při odchodu z Boys Noize obejít tu louži u Europe šapitóa (jak se to kurňa skloňuje? :) , bo to tam bylo ucpané lidma a nabral si do sandálů poctivou nálož blátíčka. To pak chvilku pěkně čvachtalo ;)
No a na závěr přece jen něco, co se mi líbilo: Tame Impala. Naživo překvapilo a hodně bavilo. Výborný koncert.