• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUCKOWSKIWrestling - WWE, TNA, ROH a další *** WM XL je za námi - spoiler alert
    Bojový sport nebo divadlo? Masová zábava, oblíbená především v zámoří je kombinací obojího. Názory, připomínky, odkazy, komentáře a informace od těch co ho milují i nenávidí.
    rozbalit záhlaví
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Otázka je, koho nominovali do toho Battle Royal zápasu se Santinem. Zeke je hroznej robot a Drew teď ve storyline bojoval o to, aby nebyl vyhozen, tak by bylo divný, kdyby šel do ECh
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    OK, Orton nebude v ECh a říkám si, paráda. A teď se dozvím, že ho tam nahradí ten trotl Santino, ... boha jeho, kam kráčíš WWE, vždyť v tom matchi byli i Drew a Ezekiel.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    No - v dobách, kdy jsem sledoval WCW to tak strašný nebylo - ale to je fakt, že to bylo období tak 1996 - 1998
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: To měl ale vždycky, ne? :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Trochu sem taky doufal, že heel vody trochu rozčeří Kevin Nash, ale nic moc se neděje. Na mikrofonu už stojí za prd. Skoro mu není rozumět a v ringu už má pohyby srovnatelný třeba zrovna s Khalim...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Jé - zapomněl jsem taky na nový heel - vegan - hroznej příběh... Zlatej Mark Henry.

    Celkově mi ale příde, že heelové vůbec nedělaji prasárny - chyběj mi jejich zápasy s mid-card wrestlerama, který by tam pomocí různejch podvodů šíleně zpráskali nebo je ještě dodělávali po zápase. Klasický dirty move-set tam snad nikdo nemá. Trochu ten Jericho a teď zraněný Del Rio, u kterýho mě strašně baví, jak po arm-locku odkopává soupeře. Vypadá to fakt "reálně", že je to zlej parchant.
    Jako heel mě bavil i CM Punk. Jeho hlášky a grimasy v zápasech s Viperem byly výborný. Come on Randal, atd...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Pravda - na toho jsem zapomněl - teď koukám na Smackdown - dřív jsem nemohl...
    Jsem rád, že Codymu skončila ta maškaráda s maskou, která taky nebyla dotažená do konce, protože furt jen mlel o tom, jak je znetvořenej a pod maskou byl furt "dashing" Cody.
    Kana jsem měl vždycky rád - přesto, že už je za zenitem, tak vinu dávám hlavně storywriterum.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Del Rio mě baví, to každopádně. Barett snad už něco jako push dostává. Christian jako heel je díky WWE, ... však víme. Kane už má svoje léta, no. A co Cody? Ten teba hodně baví mě.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Ale u Khaliho je to extrém. Cena neumí chodit/běhat. Jedinej pořádnej heel je Del Rio. Barett by potřeboval větší push. Zaplať pánbůh za Jericha. Ještě Christian by ušel. Kane je trochu zklamání. Feud s Cenou nudí. Měl mlátit po návratu s maskou všechny jak blázen a po útoku na Rydera mohl teprve začít feud se Cenou.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Hlavně pan RKO prostě jako face nevypadá. Sheamusovi a Cenovi to taky dvakrát nevěřím(zvláštní je, že ti supermani taky moc nesellují pohyby, že jo).
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: S jeho postavou se není čemu divit. Ale v pondělí dobře zvladnul to RKO. I když bych radši viděl na zemi Ortona.
    Tvorba supermanů je děs. Nechápu ten styl přesvědčenýho dobra a přesvědčenýho zla. Dva heelové nebo facové taky můžou mít feud. Hlavně heel charaktery stojej za prd. Jako postavit heel na tom: "I am vegan. Don't eat meat." Snad to trochu probudí Jericho.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Tak ty dnešní storylines jsou zlo, ... plus tvorba supermanů(ne že by to tu dřív nebylo, ale dneska je to o to horší). Tak ono dřevěný pohyby-co bys s jeho proporcema nechtěl-highflyer to nebude :D Ale je pravda, že ty pohyby jsou u něj zrovna dost zvláštní-takže je pomalejší než ostatní "monstra".
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Mě je ho líto. Jeho dřevěný pohyby jsou hrozný a je vidět, že lip to ani dělat nemůže. Ale myslím, že v heel Tag teamu s Jinderem Mahalem by byl fakt velkej potenciál. Škoda, že současný storylines jsou tak trapný.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    Teď mě napadá otázka-co si zdejší úzké osazenstvo myslí o Khalim? Já že všude čtu jaký je to poleno, ale mě paradoxně baví.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---


    dobrej piledriver
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Y2J bude určitě heel - teď už na něj hodně bučeli, když zas nic neřekl - ale už by mohl někoho napadnout - třeba Zacka - to by zajistilo dost negativních reakcí - i když ten byl teď zataženej do feudu Cena x Kane...
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Hlavně se taky jeden pobaví reakcema na ten gimmick-každej čekal monstrum, zvíře a teď brečí :D Pravda, heelů je zoufale málo, ale co bys chtěl, ... PG. A Y2J bude doufám heel.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Brodus hodně překvapil - taky bych to viděl na takovýho toho heel chcípáka, co bude hodně podvádět - takovej mi tam chybí - je tam jen Vicky, Dolph a Swagger, ale myslím, že i ty podváději dost málo, aby je lidi doopravdy hatovali...

    Taky se těšim na Chrise Y2J - i když to zrušení PG by bylo lepší...
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    Gimmick Broduse mě upřímně pobavil :D
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Konec PG je hodně bláhový přání :(
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Kdopak se to dneska vrátí do RAW?

    - Jericho
    - Undertaker
    - Lesnar
    - Goldberg
    - konec PG
    - nebo něco jiného?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam