• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUCKOWSKIWrestling - WWE, TNA, ROH a další *** WM XL je za námi - spoiler alert
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Tos vyhrál tlustý sklo :D
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Já jsem decentní a slušný mladý muž(humor), navíc by si toho každej všimnul :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Tentokrát jsme se přemístili. První řada, ale proti schodům. Tam kde v WWE sedí komentátoři.
    I když tentokrát bude asi u schodů díky příchodům a odchdům docela rušno. ;)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Tak to si byl ty, kdo na ní volal: "Udělej mi dítě." ;)
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Prosím ne, já má svoje záda rád :D Jedině když to bude Iva :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Možná i vícekrát
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    SEMTEXX: Jo, bude rumble. Jako kamera si říkám, že když mi za tu dobu nikdo nespadnul na záda, tak teď možná přijde poprvé :D
    SEMTEXX
    SEMTEXX --- ---
    BUCKOWSKI: fakt bude rumble ? Tvl to jel 😅 na AOW uz sem taky byl
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Já mám v plánu za týden AoW Upside Down, kde bude 30 man rumble match. Lístky mám dávno, snad mi to nic nezhatí.

VcV v únoru spíš nevyjde.
    SEMTEXX
    SEMTEXX --- ---
    Ja se chystám … uz po několikáté
    KULA
    KULA --- ---
    Borci, 22.2. VcV v Jinonicích, kdo z Vás dorazí? Já byl v listopadu poprvé a od té doby se doma říká Mused-Sedum :D takže se už nemůžeme dočkat na další!
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    Pořád nevěřím tomu, že jsem viděl Pentu v ringu WWE :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Hulk Hogan slušně vybučenej v LA...

Na českou verzi mě nebaví čekat. Doufám, že se Netflix pochapí a bude to rychlejší.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Na netflixu už se objevil "smackdown vault" a možnost pustit si staré díly a právě i RAW a teď i naskakují i PPV a Premium live events
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI:
    a) zatím nemám a řeším, jestli objednat a shánět si nějaký ty extra memebery, nebo se naopak k někomu přidat a třeba přidat nějaký peníze

b) já bych docela vyrazil, ale vypadá to, že zatím nemám s kým a sám určitě jet nechci
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    2 otázky k budoucnosti:

a) jak jste tady na tom s Netflixem? Máte, plánujete pořizovat?
    b) plánuje někdo výlet do Vídně na WWE?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Já jsem se lek co s tím má Trpišovský společnýho a pak jsem si to přečetl znovu a pořádně :)

Zápasy v TAG divizi jsou dobrý. Jen se mu tam prostě motají ty frakce, které mají být dominantní, tak nemůžou být bez titulu. To je JD i fake Bloodline. Navíc, aby měli nějakou relevanci, tak by měli mít chvíli tituly i AoP. Ale celý to paběrkování Kariona Krosse mi přijde takový bezcílný.

Navíc moc taky nevím, co chtějí vlastně dělat s Wyatt sicks. Ti se prostě rozhodnou někomu zjevovat, ale nevidím tam žádné dlouhodobé souvislosti.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Jestli Tripsovi něco nejde, tak je to TT divize. Nemůžu si pomoct :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    tak už to asi no names nebudou - po týdnu titul :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Proto se řešilo, že jejich debut na wrestlemanii by nedával smysl, což se potvrdilo, ale mohl se debut nějak zapojit do nějakýho mystery nebo aspoň dát do města, kde by byl nějaký pop, protože jsou města, kde fakt jsou hard fans. Chicago nebo rovnou Detroit by byla asi lepší reakce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam