GIF_242: Nemam.
Kdyby to ke mně několikrát nepřistálo na twitteru, na facebooku a neobjevilo se to na několika stránkách, který navštevuju, jako totální pecka a vůbec mě to nepronásledovalo všude, kam se hnu, včetně nyxu, tak bych na to tady nijak nereagoval. :)
DAVVID: Když už jsme u dědýse, tak to je například jedna z chyb, která neslepci zákonitě musí hrozně vadit. Těn dedýs utíká rychlochůzí, bo má stín udělanej tak, že má obě nohy na zemi. Tzn, že neběží, ale rychle jde (!!!) Na původní fotce má ale zadní nohu ve vzduchu, takže normálně běží. Tzn blbě udělanej stín. Navíc horizontální rovina u toho dědy je cca ve výšce kotníků, zatimco namontovanej je tam tak, že horizontální rovina tý scény mu prochází ramenama. To má za následek to, že vypadá šíleně zakloněnej dozadu, přičemž ve skutečnosti neni, páč je focenej z podhledu. A takovejch chyb je tam prostě miliarda, což z Alexandera Koshelkova nedělá špatnýho autora. To z toho prostě jen dělá špatnej výtvor a to z jednoho prostýho důvodu a tim je krátkej čas. Za 4 hodiny všechny tyhlety chyby eliminovat prostě nestihne i kdyby byl pámbů.
GIF_242: Takže jo, je to dobrý. Na to, že to udělal za 4 hodiny, což je třeba pro mě naprosto nedůležitej údaj, jestli to trvalo hodinu nebo 50. :) Jinak je to zkrátka pořád skica a za sebe musim zopakovat, že mnohem víc mě ohromí precizně udělaná práce za dlouhou dobu, než tyhlety "Čumte, co ve fotošopu zvládnu za hoďku." pokud pominu to, že je to rychlovka, tak je to prostě nedotažená věc plná drobnejch i větších chyb.