• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      KASUMI
      KASUMI --- ---
      HARALD: jak nemohla vedet? vzdyt zabila freye.. za vrazdu bratra a matky..
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      TRIPLT:
      HARALD: imho věděla, ale Jon si mohl už stihnout někoho vzít.
      HARALD
      HARALD --- ---
      TRIPLT: Nevěděla.
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      Hmm takova vsuvka... kdyz Arya prijela na Zimohrad, tak se ptala, ktera Lady Stark tam "vladne"... To nevedela, ze matka je pod drnem? Nebo kam ten dotaz jako mel smerovat?
      INF1466
      INF1466 --- ---
      jeden pul roku starej design tricka co zacina byt aktualni :)
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      NJAL: pôvodný úmysel bol úplne iný

MUZA
      MUZA --- ---
      NJAL: jezis ja bych chtela videt slasti sjetyho draka valejiciho se v dragnipu uprostred probihajici bitvy vsech vojsk :)))
      NJAL
      NJAL --- ---
      MAWERICK: Anebo by treba stacil nejaky catnip, ehm, dragnip, to by mohli objevit v minulosti i sami Targaryeni. :-)
      MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      NJAL: muze byt :) Ale porad si myslim ze rezat do lidi s morem je trochu jednodussi nez rezat do ziveho draka :)
      NJAL
      NJAL --- ---
      MAWERICK: Odkud Sam vedel, jak vylecit greyscale? Moc vlastnich experimentu s tim nedelal, z'ano... :-) A jelikoz targaryensky draky lide nejak zabijeli, tak se treba za deseti zamky a osmi dvermi v padesate knihovne v patem fochu pod vrstvou knihovnickych sedimentu zachoval nejaky vesely navod na biolit proti drakum?
      KASUMI
      KASUMI --- ---
      CYBERKOTLIK: Drakum :))
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      KASUMI: a komus fandila?:)
      KASUMI
      KASUMI --- ---
      SPLIFFBOY: Prave jsem dokoukala a krasny zabery a ke konci jsem zjsitila, ze sedim v pozoru na gauci, ruce v pesticky a u tvare (do jedny jsem byla pomalu zakousnuta) v napeti:))))
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      WITTGENSTEIN: Však jasne.
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      CLAVEN: Trailer je IMHO nevinný, ale leaknuté scénáře bych tu třeba nerozebíral.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      LELI: Tak to tu najbližšie tri týždne nečítaj a vráť sa až po konci sezóny, ľahká pomoc.
      LELI
      LELI --- ---
      CLAVEN: neni, aktualni dil je vec co se da predpokladat, ze ji vsichni videli, na trailery zdaleka nekoukaji vsichni, kazi to prekvapeni. Treba kdyz byly star wars 7, tak se mi podarilo je kompletne odignorovat az do kina, ani plakat, trailer, nic, a bylo to tak zdaleka nejlepsi.

U serialu ala GOT, kde v kazdem dile je cca 6 "scenek" je dost nemozny, natocit trailer, aby neprozradil nic, tudiz na ne radsi nekoukam, kazi to pak tu ostrou hodinku serialu.
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      WITTGENSTEIN:
      CLAVEN:
      souhlasim.
      sam jsem si navykl forum neotevirat dokud nevidim aktualni dil.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      WITTGENSTEIN: S tým síce súhlasím, ale vyžadovať spoiler tag na veci z traileru mi pripadá veľmi padnuté na hlavu.
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      VON_GILOTINE: To se týkalo situace před lety, kdy události v knize byly daleko napřed událostem z filmu. Tudíž se nedalo bez spoilerů mluvit o ničem. Je myslím slušné nerozebírat prosáklé scénáře i díly seriálu před jejich ofiko uvedením. V pondělí po uvedení se to už pochopitelně rozebírat může.
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      LELI: v zahlavi je jasne napsano "spoilery povoleny". tak majitel diskuze zjevne rozhodl, ze jsou povoleny.
      LELI
      LELI --- ---
      FRIZER:

1) je to slusnost

2) ja treba "hlavni veci" neznam a nepredpokladam, ze je vsichni ostatni znaji...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam