• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      NJAL
      NJAL --- ---
      ALCATOR: Ano, tim jsem chtel rici, ze by nejaka znalost, jak na draka, mohla byt nekde v knihach za stovky let. Nemusel to byt preci meister, ktery na to prisel.

DOUPLE: wwdrak by mohl flusat tekuty dusik ;-)
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      NJAL: Přečetl si to v zakázané knize. Tu sepsal jiný maester, který experimenty dělal.
      ARAON
      ARAON --- ---
      A já jsem si říkal, že je mi ta konverzace mezi Jonem A Danny nějaká povědomá...
      Game of Thrones: Jon Snow and Mance Rayder
      http://www.youtube.com/watch?v=X7cpKWr6GlI
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      Jaime Lannister Goes Leeroy Jenkins at Daenerys Targaryen
      https://www.youtube.com/watch?v=EK44R_Owsoc
      JCD
      JCD --- ---
      CHRMLE: u own Euron on ur own :)

Serial bohuzel udelal ze dvou postav jednu...knizniho Eurona vicemene vyskrtli a knizniho Victariona prejmenovali na serialoveho Eurona....voila ...stejny trik jako s Lady Stoneheart....bylo to az prilis mysteriozni a neuchopitelne, cut ...
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      ARAON: ja myslel fyzicky:) rek bych ze to je ted jen na nem esli se vrati

MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      NORDSSON: ja jsem nekde cetl/zaslechl ze GRRM s HBO nejak domluvil jak bude serial probihat a jak ma dopadnout ne?
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      RUDIE: nemyslím si. Když se seriál začal odchylovat od knížek a předbíhat je, tak se GRRM vyjádřil, že W&B jsou mnohem krvelačnější a drastičtější než on. Takže bych čekal, že své pověsti a hlavně pověsti GoT jakožto příběhu, kde hlavní postavy umírají naprosto nečekaně, budou chtít dostát až do samotného závěru.
      CHRMLE
      CHRMLE --- ---
      JCD: a co "Euron ur own!" :D
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      ARAON: já si myslim, ze v kniznim svete by to bylo silne nepravdepodobny, ze by se to stalo, ale lenošivý scénaristi s potřebou WOW scén jsou na zaver serialu klidne schopny prijit s happy endem, kdy se Sam stane najednou hlavou rodu, pojme Fialku za zenu a slzicky stesti potecou proudem. Dizgrejz)
      JCD
      JCD --- ---
      Euron ex machina, dobra hlaska, to pouziju ;)
      MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      JCD: mjze byt :) I kdyz moje podezreni je spis lenost scenaristu ;) Proste Euron exmachina a hotovo :)
      "Je potreba akce v deji tak tam poslem Eurona on uz to zaridi" A jak a proc se tam "realne" dostal se imho resit uz nebude. Proste to tak je. deal with it :)
      JCD
      JCD --- ---
      SICKBOY4000: Melisandre neni zasvecena do internich zalezitosti, to je nepravdepodobne.
      MAWERICK: Cersei neni moc chytra, to spise Qyburn, nicmene moje podezreni lezi na Varysovi, urcite posila holuby do Kings Landing. Protoze nenavidi magii a draci jsou magie. Tim spis ze v poslednim dile podtrhli, ze za jeho zradu bude ohynek. Tim spis, ze Melisandre naznacila jeho konec. Cista spekulace...
      ARAON
      ARAON --- ---
      CYBERKOTLIK: Sam z Hlídky neodešel. Sam z pověření vleitele Nightwatch odjel studovat, aby se mohl vrátit jako maester. Ale pořád je člen Nightwatch.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      HARALD: no takhle - to plati, pokud tam je nekdo (Eddard s mecem) kdo bude ty dezerce trestat:))
      Zvykovy prava zanikaj, pokud je nekdo nevymaha. Navic Sam uz z Hlidky odesel, ted by odchazel z Citadely, a tam by asi tezko resili kam pude. Kdyz se ted Sam sebere a odejde vladnout, tak najak nevim a) koho by to vubec zajimalo b) ktera autorita by mu to chtela zatrhnout. Prakticky mu staci pred nekym kleknout a je to:))
      HARALD
      HARALD --- ---
      OSIP: Rod má smůlu. Členství v hlídce je na doživotí. Vzpomeň na mistra Aemona.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      MAWERICK: no ja nevim, myslim ze lodstvo obeplouvajici z jihu celej kontinent muze bejt na dost mistech spatreny a asi je pak jasny kam jedou. A Quyburnovi ty ptacci asi docela fungujou, narozdil od Varyse
      MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      JCD: protoze plot demands it?
      Nebo mozna Cersei vi jak asi bude Tyrion uvazovat? (pokud teda vi ze je hand of queen)
      ARAON
      ARAON --- ---
      SICKBOY4000: Ze by se nakonec ukazal i Moqorro? Tomu se mi nechce verit. :-P
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam