• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      NJAL: práve, má to jednu zásadnú chybičku - usporiadané testudo formácie sú dosť napiču proti leteckej podpore
      NJAL
      NJAL --- ---
      (samozrejme, neuvazuji o dragon jabos na obloze)
      NJAL
      NJAL --- ---
      ALDARION: Zejo, ja bych doporucil klasickou napoleonskou taktiku - pechota se proti jizde brani ve ctvercich :-) Cekal bych transformaci dothraki -> don'thraki.
      NJAL
      NJAL --- ---
      MUZA: Rikal jsem si, ze Bronn je mozna jeste lepsi plavec nez sermir...

TOREIP: U tohoto (myslim jak ted vychazeli na severni Sever) jsem si pripadal jako ve Startreku - maj tam plno chlapu, ale na misi poslou vsechny klicove osobnosti ve veleni. Jen ti redshirts chybeli. :-)
      ALDARION
      ALDARION --- ---
      CYBERKOTLIK: Dothraki nemají žádné těžké jádro, nejsou výjimečně disciplinovaná armáda s dobrým velením a skvěle vyřešenou signalizací v bitvě (o spojení a průzkumu Danniných vojsk nemluvě, to už jsme viděli) a Daenerys - narozdíl od Bátúchána - nedostala jednoho z nejzkušenějších dědečkových generálů, když se vydala dobývat západní země. :D Jsou to spíš loupežníci, než vojsko, i když jich je hodně... Nemyslím si, že se někomu podaří je zavřít a zdecimovat, ale bitvu, v níž budou odraženi, utrpí slušné ztráty a ničeho nedosáhnou, si dokážu představit. Nepřítel zná terén a není hloupý, aby ho nevyužil ve svůj prospěch...
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      MALARKI: imho si to holky vysvětlej. A Littlefingera by mohla zapíchnout Brienne
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      TOOMIX: takze ted ma v planu postvat aryu proti sanse.
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      GIINGGER: Ono mu to docvakne..

Já jsem se zasmála hned několikrát, především Davos, Hound a Bronn krásně perlili a bavila jsem se. A taky byla radost zase vidět Tormundovy ksichty.
      Dickon imho chtěl, aby na něj byl tatík pyšný (a ten si nejspíš říkal (jako vždycky), že je to pitomec). Dany si to touhle popravou podle mě dost podělala.
      STARDAY
      STARDAY --- ---
      Co bylo v tom dopise, co nasla Arya?
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      Super byl Hound, jak ho zase utřel, ať drží hubu
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      Haha

Davos: I'm here to take you away from this place and off to more adventures!
      Gendry: Great! How will we get there?
      Davos: [shows rowboat]
      Gendry: ....

MANZONER
      MANZONER --- ---
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      MEKKZ: museli by si vylozene najet nejak demente do nejaky baziny, onkliceni, mesta apod - dokud jsou na volnym terenu, tak jsou neporazitelny
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      TOOMIX: teprve teď jsem se podíval na trailer na další epizodu a ten pohled Daenerys do dálky se slzama na krajíčku(?) mě nutí trochu nutí změnit názor a možná si pro něj přiletí sama. Damn those puppy eyes...
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      TOREIP: Jen Viserys se nedočkal... R.I.P.
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      NORDSSON: tipuju, že to bude poslední scéna a zachraňující drak bude až v 7. díle
      NJORL
      NJORL --- ---
      NORDSSON: Ja se vsadim ze pro nej prileti Dragon a uz nebude jeji ale jeho
      MUZA
      MUZA --- ---
      TRIPLT: tak u toho jsem vyprskla smichy! Plavali v brneni i s tou zlatou pazourou, aby se vykuckali o kilometr dal... Vlastne neplavali, sli po dne :))))
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      Ten Bron a Jaimi jako co? Plavali pul hodiny pod vodou aby utekli? :D
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      TOREIP: tipoval bych to na draka bez Dany - v tomhle díle nám bylo ukázáno, že draci mají Jona rádi, takže vycítí, že je v nebezpečí, a bez jejího rozhodnutí je z toho jeden z nich přiletí vysekat. Od té doby bude Jonův tak, jako je Drogon Danyin. Jen mi je líto Ghosta - toho asi zamkli někde v psinci na Winterfellu. :/
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam