• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    JCD
    JCD --- ---
    Mimochodem ta poprava Tarlyu vypadala dosti koordinovane, jakoby to ti tri dothraki vedeni tim jednim metrosexualnim dothrakem presne vedeli kam koho jak a jak daleko postavit, aby drak mel vhodne dostreliste a nikdo jiny nebyl zranen. A drak taky presne vedel koho ma zasahnout.....zjevne to Dany nedelala poprve (tak proc jsme kurna tak prekvapeni) a nebo to je proste cele bullshit ;)
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    ARAON: Necháme se překvapit. ;) mě víc štve, že to předběhlo knížní podobu a některé věci jsou fakt dějově rozdílné, ikdyž hlavní linie se to drží.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: nezapominejme ze znovu nahodila azbest mode kdyz upalila dothrackou generalitu.
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: Ano. Zvýšená odolnost vůči horkému, ale rozhodně ne nehořlavost.
    AMANT
    AMANT --- ---
    ARAON: hm tak to mu s vypalenim vaes dothrak docela udelala caru pres rozpocet:)) navic i predtim sam v knize psal o jeji odolnosti vuci napriklad horky vode.
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: GRRM říkal na nějakém conu, že ta nehořlavost při vylíhnutí draků, byla jednorázová vyjímka, za kterou mohla hlavně blood magic (obětování Droga).
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    AMANT: Ok diky :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    TRIPLT: stejne. ale nevylezla z popela jako arijska princezna, nybrz bez veskereho telesneho ochlupeni:)
    AMANT
    AMANT --- ---
    ARAON: vim ze v knize ji shorely i vlasy atd., ale popaleni o kopi si nepamatuju teda..to by mohlo znamenat, ze pokud se to kopi rozzhavilo o toho draka, tak neni imunni vuci dracimu ohni, kterej je "kouzelnej", glogloglopfffffffff:))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ARAON: Uff fakt? Tak to si vubec nepamatuju jak se v knize ti draci vylihnuli...?
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: No v knize se popálila i Daenerys, když v aréně tahala Drogonovi rozžhavené kopí z krku. Ta její nehořlavost je záležitost pouze seriálová.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Spis jako jak se Daenerys postavi k tomu, ze Kingem by mel bejt fakt Jon :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    MANZONER: Mě to tam prostě irituje, jako člověka co se občas motá kolem filmu. Zkrátka by mě zajímalo, jak měla scéna původně vypadat (takhle IMO ne), proč jí přestříhali a jestli se nakonec rozhodli jim dát sebou pár Varlů, nebo je zrušili úplně, aby to bylo víc dramatické.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    NIGHTFURY: Daenerys tedy po smrti je hořlavá :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MANZONER: Toho ale přece nepálili zaživa :)
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    AMANT: Pravda, to jsem zapomněl :) Já už se divil, jak pálili toho Aemona :)
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    AMANT: fukken Sean Bean genes
    AMANT
    AMANT --- ---
    MANZONER: john imunitou vuci ohni imho vubec netrpi, dyk si popalil celkem fest tu ruku, kdyz pomahal starymu medvedovi proti tomu nemrtvymu.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TAPINA: Já se pozastavil nad myšlenkou, jak by hořel Honzík.. 2face?:D
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    ARAON: Třeba ten náklad byl fakt těžkej, tak se loudali. ;) Já teď fakt nevím, jak dalece v záběru vylezli od brány, ale dá se to nějak okecat. Taky se pozastavuji nad nelogickými věcmi, ale tohle.. Připadá mi zbytečný koukat na film jak na Schindlerův seznam..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam