• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ARAON: cili tvoje vysvetleni je, ze scenaristi/rezie zbori legendarni serii s dosud, ve srovnani s jinymi, bezprecedentnim zpracovanim, hereckymi vykony (na danou kategorii) a bezprecedentnimi naklady (dtto), s potencialem vydelat ne balik, ale vagon dolaru, protoze je to prestalo bavit. o tom ze si neumi poradit kdyz jsou v prime komunikaci s GRRM se radeji nebudu bavit.
      Sorry, to nezeru.
      ARAON
      ARAON --- ---
      HNIZDO: Protože už je to po těch letech neba. Protože bez knih jako zdroje nevědí co si dál s materiálem počít. Protože chtějí točit serál z alternativní historie, kde Jih vyhrál válku a USA stále provozuje otroctví.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ARAON: nemam jine vysvetleni, proc to tak horecnate zenou a kvuli tomu to zbytecne a neprehlednutelne prasi.
      ARAON
      ARAON --- ---
      HNIZDO: Jasně. A proto chtěj točit spin-off. A cituji: “This is the hard part of what we do,” sighs HBO programming president Michael Lombardo. “We started this journey with David and Dan. It’s their vision. Would I love the show to go 10 years as both a fan and a network executive? Absolutely.”
      SEVERINE
      SEVERINE --- ---
      HWLLFFRDD: když si dva lidi podobnýho pigmentu nechaj narůst vousy a vlasy a poříděj si stejný brejle .. ještě to neznamená, že sou si podobný ,-)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      HWLLFFRDD: ze by, jako Bran a Night king....?
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      GRRM ale určitě neměl takovej sixpack

HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ARAON: dela to na mne ten dojem. nemyslim, ze by se scenaristi a herci jen tak zbavili tech milionu za kazdou ep.
      MEMENTO_ISHMENE
      MEMENTO_ISHMENE --- ---
      :)
      Tormund, Brienne kiss leaked - 9GAG
      https://9gag.com/gag/aoONKbg
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      MADIETTA: Já dokonce do dneška (muž byl na služebce), ale byla to muka!
      HNIZDO: Bran podle mě pod tím stromem umrznul, viděl ho od rozhovoru se Sansou vůbec někdo?

A jinak bych řekla, že Gendry rozhodně líp běhá než vesluje :))
      Rozhovory skupinky na začátku mě bavily moc, vlastně víc než ta akční část potom. A super hlášku měl Beric, když v podstatě odcitoval motto Smrtijedů z HP :D
      "Death is the enemy,” he says. “The first enemy, and the last." vs "The last enemy that shall be destroyed is death."
      Kdyby se Hound tak hrozně nenudil a neházel šutry na nemrtvoly, mohla tam Dany klidně doletět dřív, než se to pořádně semlelo :)

ARAON
      ARAON --- ---
      HNIZDO: Heh. A ty si myslíš, že by jim HBO řeklo ne, kdyby chtěli natočit třeba další dvě sezóny?
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      Když draci, proč ne rovnou teleporty? Režisér Hry o trůny odráží kritiku za nelogický scénář | Kultura | Lidovky.cz
      http://www.lidovky.cz/...ovana-za-nelogicky-scenar-1wl-/kultura.aspx?c=A170825_120811_ln_kultura_jto
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ARAON: ten kalup by imho nebyl potreba, kdyby jim neseskrtali rozpocet, o tom se mluvilo nekolikrat.
      ARAON
      ARAON --- ---
      HNIZDO: HBO možná jo, ale na D&D už je znát značná únava materiálu. Podle toho kalupu který nasadili se zdá, že už to chtějí mít z krku.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      Opakovane mne napada jedna vec. Opravdu by se HBO nezaplatilo misto nejakych osmi epizod 20? kazdou za sto milionu dolaru? Myslim ze by se to zaplatilo mnohonasobne. Zaplatilo by se uplne cokoliv, i kdyby to nataceli na obezny draze.
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      at byla poslední kniha jakákoliv, s tímhle se to srovnat fakt nedá.)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ARAON: dtto, mně Dočkal. Výborně namluvené.
      ARAON
      ARAON --- ---
      CLAVEN: Já ho nečetl. Mě ho špital při práci do oušek Roy Dotrice a bylo to fajn.
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      CLAVEN: Trapný mi to ani nepřišlo (nebo si to nevybavuju), jenomo mě to hrozně sralo a k smrti nudilo.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      HNIZDO: Závidím, ja som mal vleklý pocit trápnosti po celú dobu, čo som čítal ADWD.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CLAVEN: s rostouci komplexnosti pribehu mohou vznikat glitche, ale u knih se mi nikdy nestalo, ze bych mel pocit zubu zatnutych do spravne podchlzene zmrzliny. neni vsak vylouceno, ze si toho pocitu v zakonceni knih jeste uziju.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam