• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: No a neodpovídá to tak trochu tomu co jsem říkal já? Oni buď nevědí co s tím dál, nebo je to už nebaví. GRRM má rozhodně pro Littlefingera připravenou barvitější story věřím akorát tomu, že umře podobně jako v seriálu. Ať už ho kuchne Arya, Sansa, nebo spadne ze schodů...
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: Jo a jen tak mimochodem, D&D od začátku prohlašovali, že GoT bude mít jen sedm sezón. Za každou knihu jednu. Takže s osmi sezónami vlastně přetahují.
    Každopádně HBO by bylo zjevně nadšené, kdyby si to rozmysleli a ještě pár sezón přidali.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: "I think we're doing our best to service all those relationships and character combinations"

no s ohledem na posledni dil a vubec na vedeni S07 tady nekdo strasne keca. Sorry. Jen Malickovy plany by mely bejt na jednu sezonu. Ovsem jestli ho GRRM hodla po tom vsem nechat proste spadnout z namrzlych schodu, pak at jde samozrejme GoT co nejdrive k certu, at to tolik neboli.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: "It's true, but there are White Walkers and dragons, and once they come together, the story has to go where it goes."

"There's probably a world where we could have milked this thing for another eight seasons, and that would have been very lucrative for all of us.

"But [showrunners David Benioff and Dan Weiss] really wanted to go out on a good high point, and I think we're doing our best to service all those relationships and character combinations. Characters are coming together for a reason, and that's because shit's going down and so the shit has to go down."
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: No D&D před časem prohlásili, že už je materiálu jen na dvě zkrácené sezóny. Což je zjevně lež jako věž. Takže hledám alternativní vysvětlení.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: cili tvoje vysvetleni je, ze scenaristi/rezie zbori legendarni serii s dosud, ve srovnani s jinymi, bezprecedentnim zpracovanim, hereckymi vykony (na danou kategorii) a bezprecedentnimi naklady (dtto), s potencialem vydelat ne balik, ale vagon dolaru, protoze je to prestalo bavit. o tom ze si neumi poradit kdyz jsou v prime komunikaci s GRRM se radeji nebudu bavit.
    Sorry, to nezeru.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: Protože už je to po těch letech neba. Protože bez knih jako zdroje nevědí co si dál s materiálem počít. Protože chtějí točit serál z alternativní historie, kde Jih vyhrál válku a USA stále provozuje otroctví.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: nemam jine vysvetleni, proc to tak horecnate zenou a kvuli tomu to zbytecne a neprehlednutelne prasi.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: Jasně. A proto chtěj točit spin-off. A cituji: “This is the hard part of what we do,” sighs HBO programming president Michael Lombardo. “We started this journey with David and Dan. It’s their vision. Would I love the show to go 10 years as both a fan and a network executive? Absolutely.”
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    HWLLFFRDD: když si dva lidi podobnýho pigmentu nechaj narůst vousy a vlasy a poříděj si stejný brejle .. ještě to neznamená, že sou si podobný ,-)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HWLLFFRDD: ze by, jako Bran a Night king....?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GRRM ale určitě neměl takovej sixpack

HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: dela to na mne ten dojem. nemyslim, ze by se scenaristi a herci jen tak zbavili tech milionu za kazdou ep.
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    :)
    Tormund, Brienne kiss leaked - 9GAG
    https://9gag.com/gag/aoONKbg
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Já dokonce do dneška (muž byl na služebce), ale byla to muka!
    HNIZDO: Bran podle mě pod tím stromem umrznul, viděl ho od rozhovoru se Sansou vůbec někdo?

A jinak bych řekla, že Gendry rozhodně líp běhá než vesluje :))
    Rozhovory skupinky na začátku mě bavily moc, vlastně víc než ta akční část potom. A super hlášku měl Beric, když v podstatě odcitoval motto Smrtijedů z HP :D
    "Death is the enemy,” he says. “The first enemy, and the last." vs "The last enemy that shall be destroyed is death."
    Kdyby se Hound tak hrozně nenudil a neházel šutry na nemrtvoly, mohla tam Dany klidně doletět dřív, než se to pořádně semlelo :)

ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: Heh. A ty si myslíš, že by jim HBO řeklo ne, kdyby chtěli natočit třeba další dvě sezóny?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Když draci, proč ne rovnou teleporty? Režisér Hry o trůny odráží kritiku za nelogický scénář | Kultura | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ovana-za-nelogicky-scenar-1wl-/kultura.aspx?c=A170825_120811_ln_kultura_jto
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: ten kalup by imho nebyl potreba, kdyby jim neseskrtali rozpocet, o tom se mluvilo nekolikrat.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: HBO možná jo, ale na D&D už je znát značná únava materiálu. Podle toho kalupu který nasadili se zdá, že už to chtějí mít z krku.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Opakovane mne napada jedna vec. Opravdu by se HBO nezaplatilo misto nejakych osmi epizod 20? kazdou za sto milionu dolaru? Myslim ze by se to zaplatilo mnohonasobne. Zaplatilo by se uplne cokoliv, i kdyby to nataceli na obezny draze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam