• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: slysim co rikas, slysel jsem to uz poprve a rikam ze to je blbost. no offense, muj nazor. nemyslim, ze k tomu muzu rict neco dalsiho nez to co uz jsem napsal.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: No a co chceš slyšet? Rozpočtem to určitě nebude. HBO chce tak jako tak produkovat další sérii ze světa Westerosu, plnou bitev a draků.
    Takže je to v rukách showrunners. A ti prostě dál GoT točit nechtějí. Od začátku počítali se sedmi sezónami a úspěch GoT jim rozhodně pomohl k tomu, aby si mohli natočit cokoliv se jim zlíbí a dostali na to prostředky. Zjevně to co chtějí točit není dalších X sezón GoT.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: to uz jsi rikal. a ja rikam, ze to nijak nevysvetluje selhavajici scenar a proto tomuto vysvetleni neverim.

ARAON: ne. dosud se scenaristiky s knihami vyrovnali velmi dobre (az na Stannise a upaleni jeho dcery a zbytecne zdramatizovanou cast o Arye u MFG and corp.), nic nenasvedcovalo nejakou bezradnost nebo uspechanost, najednou se to cele zesere nikoliv jen kvuli pribehu ale kvuli zjednodusovani a spechu.
    Jsem presvedcen, ze maji na mnohem vic nez ted predvadi, chce to jen dost prostoru na pribeh.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Klidně bych se celou sérii dívala na "Cersei se posere úplně všechno", mohlo by to být vždycky na dvacet minut a zlepšovala bych si tím den :))
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: No a neodpovídá to tak trochu tomu co jsem říkal já? Oni buď nevědí co s tím dál, nebo je to už nebaví. GRRM má rozhodně pro Littlefingera připravenou barvitější story věřím akorát tomu, že umře podobně jako v seriálu. Ať už ho kuchne Arya, Sansa, nebo spadne ze schodů...
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: Jo a jen tak mimochodem, D&D od začátku prohlašovali, že GoT bude mít jen sedm sezón. Za každou knihu jednu. Takže s osmi sezónami vlastně přetahují.
    Každopádně HBO by bylo zjevně nadšené, kdyby si to rozmysleli a ještě pár sezón přidali.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: "I think we're doing our best to service all those relationships and character combinations"

no s ohledem na posledni dil a vubec na vedeni S07 tady nekdo strasne keca. Sorry. Jen Malickovy plany by mely bejt na jednu sezonu. Ovsem jestli ho GRRM hodla po tom vsem nechat proste spadnout z namrzlych schodu, pak at jde samozrejme GoT co nejdrive k certu, at to tolik neboli.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: "It's true, but there are White Walkers and dragons, and once they come together, the story has to go where it goes."

"There's probably a world where we could have milked this thing for another eight seasons, and that would have been very lucrative for all of us.

"But [showrunners David Benioff and Dan Weiss] really wanted to go out on a good high point, and I think we're doing our best to service all those relationships and character combinations. Characters are coming together for a reason, and that's because shit's going down and so the shit has to go down."
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: No D&D před časem prohlásili, že už je materiálu jen na dvě zkrácené sezóny. Což je zjevně lež jako věž. Takže hledám alternativní vysvětlení.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: cili tvoje vysvetleni je, ze scenaristi/rezie zbori legendarni serii s dosud, ve srovnani s jinymi, bezprecedentnim zpracovanim, hereckymi vykony (na danou kategorii) a bezprecedentnimi naklady (dtto), s potencialem vydelat ne balik, ale vagon dolaru, protoze je to prestalo bavit. o tom ze si neumi poradit kdyz jsou v prime komunikaci s GRRM se radeji nebudu bavit.
    Sorry, to nezeru.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: Protože už je to po těch letech neba. Protože bez knih jako zdroje nevědí co si dál s materiálem počít. Protože chtějí točit serál z alternativní historie, kde Jih vyhrál válku a USA stále provozuje otroctví.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: nemam jine vysvetleni, proc to tak horecnate zenou a kvuli tomu to zbytecne a neprehlednutelne prasi.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: Jasně. A proto chtěj točit spin-off. A cituji: “This is the hard part of what we do,” sighs HBO programming president Michael Lombardo. “We started this journey with David and Dan. It’s their vision. Would I love the show to go 10 years as both a fan and a network executive? Absolutely.”
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    HWLLFFRDD: když si dva lidi podobnýho pigmentu nechaj narůst vousy a vlasy a poříděj si stejný brejle .. ještě to neznamená, že sou si podobný ,-)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HWLLFFRDD: ze by, jako Bran a Night king....?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GRRM ale určitě neměl takovej sixpack

HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: dela to na mne ten dojem. nemyslim, ze by se scenaristi a herci jen tak zbavili tech milionu za kazdou ep.
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    :)
    Tormund, Brienne kiss leaked - 9GAG
    https://9gag.com/gag/aoONKbg
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Já dokonce do dneška (muž byl na služebce), ale byla to muka!
    HNIZDO: Bran podle mě pod tím stromem umrznul, viděl ho od rozhovoru se Sansou vůbec někdo?

A jinak bych řekla, že Gendry rozhodně líp běhá než vesluje :))
    Rozhovory skupinky na začátku mě bavily moc, vlastně víc než ta akční část potom. A super hlášku měl Beric, když v podstatě odcitoval motto Smrtijedů z HP :D
    "Death is the enemy,” he says. “The first enemy, and the last." vs "The last enemy that shall be destroyed is death."
    Kdyby se Hound tak hrozně nenudil a neházel šutry na nemrtvoly, mohla tam Dany klidně doletět dřív, než se to pořádně semlelo :)

ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: Heh. A ty si myslíš, že by jim HBO řeklo ne, kdyby chtěli natočit třeba další dvě sezóny?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam