• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      GIINGGER: Obecně jsou elfové vysocí a krásní... od dob Tolkiena, ne? :))
      JCD
      JCD --- ---
      GIINGGER: mne se velmi libi , kterak elfy znázornil Poul Jacobsen v Zlomenem meči a Trech srdcích a třech lvech. To jsou nádherné knížky a mám k nim blíže než k Tolkienově tvorbě.
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      MADIETTA: Elfove mi u PJ zrovna nejak nevadili, ale je fakt, ze moc nevim, jak jinak by meli vypadat - obecne jsou elfove ve fantasy vzdycky ti vysoci, krasni, mladiste vypadajici a oslnujici. Jako mohli by treba projevit nejakou invenci u sestrihu a vousu, to zas jo. Ale takovej Lee Pace vypadal jako Thranduil imho naramne dobre, elfiho krale bych si predstavovala presne tak, akorat by nenosil saty ale nejaky cool brneni. Vlastne Targaryeni by byli docela dobry elfove)
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      GIINGGER:
      MICROSHIT: nikdy! Kdyby elfy zpodobnili stejně jako PJ, tedy jako zteplalý effeminates, tak na producenty spáchám teroristický čin.
      MICROSHIT
      MICROSHIT --- ---
      GIINGGER: nééé,do Silmarillionu ať se prosim nikdo nesere...
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      GIINGGER: Úvodní zpěv je nejnudnější pasáž ever)) Já si Silmarillion před nedávnem stáhl jako audioknihu a docela mě to chytlo. Na natočení seriálu je to myslim ideální.
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      RUDIE: Aragornuv pribeh by mohl bejt fajn...nebo by mohli natocit Silmarillion, abych to nemusela cist, protoze jsem se uz trikrat zasekla u toho uvodniho zpevu a to se proste neda :D
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      CLAVEN: starej zakon a kniha zjeveni urcite :)
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      Tak to už zostáva len Bible: The TV Show.

Grimdark fantasy by to bola slušná.
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      RUDIE: Pevně doufám, že se tohle nespustí.
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      Tak příští rok se možná rozjede LoR ne?

Lord Of The Rings TV series: everything we know so far
      http://www.nme.com/blogs/tv-blogs/lord-of-the-rings-tv-series-release-date-plot-cast-2170413
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      Mimochodem, kdyby vás zajímalo, odkud Ramin Djawadi obšlehnul Light of the Seven, tak to bylo od Armanda Amara. :)

Armand Amar - La Terre vue du ciel
      https://www.youtube.com/watch?v=5wLqdIe7saE
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      PAN_SPRCHA: z marketingového hlediska to bude podle mě podobně, jako píše CLAVEN. GoT je fenomén, sázka na jistotu, což znamená, že má s každou sezonou čím dál větší rozpočet a je to na tom vidět, s tím se z hlediska výpravnosti nic nového a dosud neprověřeného nemůže rovnat, a navíc by to stejně všichni porovnávali. I kdyby měli tvůrci a televizní společnosti v záloze něco opravdu epického, podle mě s tím vylezou až po skončení GoT, takhle by se jenom pokoušeli odkrojit drobky z obřího koláče.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      PAN_SPRCHA: Nevidím do strategií televíznych sietí, ale možno to časujú tak, aby zobrali divákov hladných po grimdark fantasy, až GOT dobehne.
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      PAN_SPRCHA: já to neviděl, protože to je moje oblíbená trilogie, ta sem si nechtěl kurvit moje představy a vize, jen jsem si to nechal od kámošů popsat a zkoukl hodnocení :))
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      WITTGENSTEIN: vždyť píšu "pár teenage blábotin" nezi ně počítám shannaru,emerald city atd.

J4C0B1M: jo protože jsme to četli když nám bylo dvanáct, ono je to pro ten věk 12-15let napsaný i natočený.
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      WITTGENSTEIN: ale dík :)) vim co si teď po dlouhý době přečtu a všem co neznají tuhle původní trilogii doporučuju. Většina dalších dílů byla taky dobrá (ale kvalita šla dolů) jen věci vydané po r. cca 2010 jsem už nečetl.
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      WITTGENSTEIN: imo ten materiál je známej, mezi fanoušky fantasy, jen provedení bylo slabší
      PAN_SPRCHA: netflix ma treba marco polo, coz je hre o truny relativne podobne.
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      PAN_SPRCHA: Tak ne že by nevznikly: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Shannara_Chronicles
      Ale z nejmenovaného materiálu bič neupleteš.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      NICKITA: vesmírných scifi je relativně dost, ale fantasy se moc netočí.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam