• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      NIKDAS: A to jsem si dal tolik zalezet na nazvech.
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      TOREIP: Myslis Oathkeeper
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      Ja vim, ze je asi picovina to resit, nicmene od toho tu je tohle auditko right? Premyslim nad tim jak se sesly vsechny Valeryjsky mece na Zimohrade - Longclaw, Oathbreaker (z traileru je jasny, ze tam bude), Heartsbane (Sam ho da Jorahovi), Widow's Wail ma Jamieme and thats enough right? +Aray fc.
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      TRIPLT: Presne na vterinu, kdyz zazni Lyanna Stark od Sama, tak je zaber na Jona a sochu Neda v pozadi. Maj to vymakany)
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      TOREIP: Pokud to chapu dobre,tak to priste znamena ze vidi tu jeho sochu v krypte? :)
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      "Next time we see each other we'll talk about your mother"

Cela epizoda odkazuje na tu vubec prvni, ale tenhle detail mi prisel nejlepsi.

MANZONER
      MANZONER --- ---
      ARAON: Jj, pořád tváří ve sněhu :) ( v séroši ho dali na záda )
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      DOUPLE: spravna odpoved podle daenerysina vyrazu byla: redheads
      ARAON
      ARAON --- ---
      Cersei dělá vynikající xichty. :-)
      Sesame Street: Respect is Coming
      http://www.youtube.com/watch?v=l2ppLtHbag4
      ALDARION
      ALDARION --- ---
      DRAGON: Valyrie mi vždycky divně připomínala Valusii, tohle leccos vysvětluje... :D
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      DOUPLE: Dragons maj rádi hlavně avokáda a pistácie .)) včera se kolegové v kanclu bavili o Howardových knihách a mne v tu chvíli docvaklo, že to dopadne úplně jinak...

DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      oldies still goldies

CHRMLE
      CHRMLE --- ---
      ... Skoda, ze tam nehodili zaber z citadely jak reaguji na ty zpravy ze zed je dole... Jak to rikal ten velmistr, zed dycinky vydrzela...
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      JCD: taky mi to prislo podobny :D treba je night king taky skrytej targaryen :D
      CLBRX
      CLBRX --- ---
      TRIPLT: máš recht! Jediný náznaky, že by tak mohlo být, přišly ze seriálu a já už bych byl přísahal, že to bylo i v knize.. čas si to přečíst znovu.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      si to tu odložím, abych viděl, jak moc sem se spletl :)

Saxansa bude vladnout Severu
      Samuel Fat Jackson je vlastně autor knihy (hodně mi G. R. R. Martina připomíná), přezije to a sepíše knížku Plíseň Ohně a Ledu.
      Dragonerys zařve při boji s bělochama a nebo v rodinné hádce (haha), jedinej kdo z jejich rodu Trdelníků přežije bude Honza Šnow, kterej usedne na Železnej Trůn coby Sněhová Vločka. Zabije Brana.
      Cerseálie zařve, Džemí zařve - se pobijou buďto vzájemně a nebo je sejme Paklíč, ten přežije (a možná usedne jako jeho rádce k Šněhovi).
      Arya zařve a nebo se vrátí do Braavosu.
      (Celej svět se spojí v jednu sněhovou federaci, jenom Británie bude pořád zkoušet vystoupit)
      JCD
      JCD --- ---
      Je to nahoda?
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      CLBRX: Gendry neni ani v knize syn Cercei... (+ v serialu me teda dost ta postava vadi.)
      SLEEPLESS8
      SLEEPLESS8 --- ---
      SLEEPLESS8
      SLEEPLESS8 --- ---
      ARAON
      ARAON --- ---
      TOOMIX: Tyhle preview na dalsi dil jsou na YouTube vetsinou ihned po skonceni premiery predchoziho dilu.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam