• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      JCD: draci tam byli i když chrápal ti pomřeli před desítkama/stovkama let a on měl chrápat tisíc

MADIETTA: navíc měl tříokou vránu elou dobu za zdí a najednou když se sebere a odejde tak se hned zblázní a běží za ní
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      JCD: no když už jsme u toho... kdo NK ty mimina vychovává?
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      JCD: nepochybuju, ze spousta white walkeru byla z davnych doba hibernovala spolu night pimpem
      JCD
      JCD --- ---
      MADIETTA: NK si nejspis tak nejak v poklidu hibernoval a cekal na nejaky trigger z externich udalosti jakoze napr. snad na zrozeni noveho triokeho Ravena, snad na zjeveni komety, ci vylihnuti draku atd., cimz se probral a zacal instinktivne budovat vojsko...

Ani vrchni dodavatel novorozencu Kraster urcite nezil tisice let, ledaze by byla prastara tradice Krasteru pred nim? Pamatujme, ze nebyt Krastera, byl by NK sam - bez jeneralu. Otazkou zni jak rychle by dokazal Krasty navyrabet stovku whitewalkeru, nebo kolik jich mel v knizni verzi....v serialu jich bylo ocividne mene. Spoustu otazek, tak malo odpovedi :)
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      MADIETTA: Já spíš tak trošku čekal (a asi bych se posral, kdyby se to stalo), že když přišel NK k Branovi, že na něj promluví...
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      A taky co dělá Night King a jeho boys, když zrovna nebojujou proti živejm nebo neoživujou mrtvoly, celý ty tisíce let... sedí a čuměj, nebo hrajou poker?
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      MADIETTA: řetězy se tu řešily :P
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      Já jsem taková přízemní žena, ale mě třeba fakt zajímá, kde Night King a jeho družina sehnali takový pěkný cool oblečky podle poslední bojové módy, ani trhlinku na tom nemají... jestli mají někde v jeskyni nějaký night walkerettes, který jim to šijou...? :D

Ale to je asi jako ptát se, kde vzali to řetězoví na vytažení draka, žejo.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ANNNA: tak ono kdyz na ohen zalehne 10 lidi, tak taky nebudou horet jak kdyz zapalis jeden, ze jo. Proste ten ohen na tech kritickych mistech v prikopu poctem svych tel udusili, to je docela ok, bych rekl.
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      KOUDY: Tak kopírování PP je evidentní, to přece víme
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      Já jsem dost ráda, že máme zombíky z krku! (aspoň doufám!!!) Od první scény první epizody první série mě štvali ;)

Vím, že se hnípu v blbostech, ale dost mě nakrklo, jak se mění hořlavost zombíků dle potřeby... chudák malej Umber hořel jak smolná pochodeň, a tady se zombíci používají k hašení... Nu což.
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      MADIETTA: imho Night King to prehanal s mikromanazmentom, tak sa na to vsetci vyjebali ...
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      KOUDY: jo, ti tam dělali jenom stafáž. No dyť říkám, delegování chlapcovi fakt nešlo.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      Tak ona ta bitva moc jinak skoncit nemohla...bud by zabili nocniho krale (na kteryho delali past)..nebo by jim musela prijet na pomoc Cersei...Za me naprosto v pohode ze ho zabila Arya....ostatne i vudce nazgulu zabila holka zejo..Navic arya si to v ty bitve fakt slusne davala s tim kopim a nikdo jinej nemel takovej trenink jako ona...akorat me trochu sralo ze se do bitvy nezapojili ti kingovi generalove.
      CADDY
      CADDY --- ---
      ZUZKAOU: to bych tak zase nerekl (az na tu organizaci), Nocni kral vydrzel cca tisic let :)
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      AMANT: tak jako Stalin byl zjevně odolnější, trvanlivější a organizačně zdatnější.
      AMANT
      AMANT --- ---
      MADIETTA: jako Stalin!:))
      CADDY
      CADDY --- ---
      N4RC0T1C: skoda, ze tohle nejde smysluplne v cestine :)
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      N4RC0T1C: white walkers nemluvej anglicky (ani jinak, delaj nejaky pisklavy zvuky:)
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      N4RC0T1C:
      Night King: "You fool...No one can kill me..."
      Arya: "I am no one."

:)
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      N4RC0T1C: jo, ted sem si vzpomněl, že sem u té scény pomyslel na to, že kdyby nekřičela, tak by ho pravděpodobně sejmula už v tom letu :)
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      hehe
      Arya Kills The Night King? Game of Thrones Season 7 Q&A
      https://www.youtube.com/watch?v=-UMt_eI9JDw
      CADDY
      CADDY --- ---
      mimochodem, trochu mi v Krypte chybel Ned :-D

Kdyz jsme u toho, myslite, ze Malicek dal tehdy Catelyn jen hlavu, nebo tam byly kompletni ostatky? A dostaly se vubec do Zimohradu, nebo zustaly nekde rozprasene u Dvojcat po Rude svatbe? :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam