• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    já si teda stáhnul nějakou verzi v blbym rozlišení a můžu říct, že po shlédnutí posledního dílu jsem vlastně nic neviděl a nevim, co se tam dělo :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    GEKONZPRAHY: a co by mu rek?:))) "Tak to..jsi ty...ten syn"?:)))
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JCD: nepochybuju, ze spousta white walkeru byla z davnych doba hibernovala spolu night pimpem
    CADDY
    CADDY --- ---
    MADIETTA: presne tuto otazku jsem si pokladal docela nedavno :)
    JCD
    JCD --- ---
    MADIETTA: NK si nejspis tak nejak v poklidu hibernoval a cekal na nejaky trigger z externich udalosti jakoze napr. snad na zrozeni noveho triokeho Ravena, snad na zjeveni komety, ci vylihnuti draku atd., cimz se probral a zacal instinktivne budovat vojsko...

Ani vrchni dodavatel novorozencu Kraster urcite nezil tisice let, ledaze by byla prastara tradice Krasteru pred nim? Pamatujme, ze nebyt Krastera, byl by NK sam - bez jeneralu. Otazkou zni jak rychle by dokazal Krasty navyrabet stovku whitewalkeru, nebo kolik jich mel v knizni verzi....v serialu jich bylo ocividne mene. Spoustu otazek, tak malo odpovedi :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    MADIETTA: Já spíš tak trošku čekal (a asi bych se posral, kdyby se to stalo), že když přišel NK k Branovi, že na něj promluví...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    A taky co dělá Night King a jeho boys, když zrovna nebojujou proti živejm nebo neoživujou mrtvoly, celý ty tisíce let... sedí a čuměj, nebo hrajou poker?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MADIETTA: řetězy se tu řešily :P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Já jsem taková přízemní žena, ale mě třeba fakt zajímá, kde Night King a jeho družina sehnali takový pěkný cool oblečky podle poslední bojové módy, ani trhlinku na tom nemají... jestli mají někde v jeskyni nějaký night walkerettes, který jim to šijou...? :D

Ale to je asi jako ptát se, kde vzali to řetězoví na vytažení draka, žejo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANNNA: tak ono kdyz na ohen zalehne 10 lidi, tak taky nebudou horet jak kdyz zapalis jeden, ze jo. Proste ten ohen na tech kritickych mistech v prikopu poctem svych tel udusili, to je docela ok, bych rekl.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOUDY: Tak kopírování PP je evidentní, to přece víme
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Já jsem dost ráda, že máme zombíky z krku! (aspoň doufám!!!) Od první scény první epizody první série mě štvali ;)

Vím, že se hnípu v blbostech, ale dost mě nakrklo, jak se mění hořlavost zombíků dle potřeby... chudák malej Umber hořel jak smolná pochodeň, a tady se zombíci používají k hašení... Nu což.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    MADIETTA: imho Night King to prehanal s mikromanazmentom, tak sa na to vsetci vyjebali ...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KOUDY: jo, ti tam dělali jenom stafáž. No dyť říkám, delegování chlapcovi fakt nešlo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak ona ta bitva moc jinak skoncit nemohla...bud by zabili nocniho krale (na kteryho delali past)..nebo by jim musela prijet na pomoc Cersei...Za me naprosto v pohode ze ho zabila Arya....ostatne i vudce nazgulu zabila holka zejo..Navic arya si to v ty bitve fakt slusne davala s tim kopim a nikdo jinej nemel takovej trenink jako ona...akorat me trochu sralo ze se do bitvy nezapojili ti kingovi generalove.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZUZKAOU: to bych tak zase nerekl (az na tu organizaci), Nocni kral vydrzel cca tisic let :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AMANT: tak jako Stalin byl zjevně odolnější, trvanlivější a organizačně zdatnější.
    AMANT
    AMANT --- ---
    MADIETTA: jako Stalin!:))
    CADDY
    CADDY --- ---
    N4RC0T1C: skoda, ze tohle nejde smysluplne v cestine :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    N4RC0T1C: white walkers nemluvej anglicky (ani jinak, delaj nejaky pisklavy zvuky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam