• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    NJAL
    NJAL --- ---
    ARAON: To neni americka Mensa? ;-D :-D :-D
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    z me alma mater .))
    Taktická analýza bitvy o Winterfell: plány jsou pro hlupáky a ženský, chlapi raději umírají strašlivou smrtí – Security Outlines
    http://www.securityoutlines.cz/...clid=IwAR1cOl2n7vhLF9xe_ENB_af6C-9RjKUUHbHnSrml0M-HKFUwIJCjYUmTThw
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    CADDY: Napadlo tě někdy, proč se CIA jmenuje Central Intelligence Agency?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CADDY: intel sou informace :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    HNIZDO: Tak Varys ze sveho pohledu vedel, co se stane a chtel tomu predejit. Tyrion to tusil taky, ale furt asi doufal v dobrou variantu.

Co je to prosim "intel" krom procesoru? Uz nad tim nekolik minut premyslim a nic. A google najde prave jen znacku procesoru :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: No to rozhodně nebyl pokus o intel. Ten by nezávisel na tom, esli pipina jí. Leda by mu šlo a analýzu stolice.
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    Pokud si vzpomínám tak když byla u těch magů ve věži byla tam scéna kdy šla k trůnu spáleným hradem.

Další věc co mě dostalo bylo to možtvé těch výbuchů zeleného ohně ve městě.
    Když na to tak koukám tak bych Královo přistavistě taky spálil na uhel.
    Důvody věčné manipulace od Skřeta. Poprava Missandei. Zabytí draka. Pokud jsem postřehl tak v městě byli poslední funkční skorpioni. ty zničit určitě. Dotrakové už co jsou v 7 královstvích nedrancovaly a přišli o polovinu mužů a neukradli prozatím nic. Wormík musel vybít svouj hněv.
    Navíc proč nechat armádu lanisterů nepoškozenou? Ještě by jí mohli pokusit svrhnout. Nemluvě o tom že poslední přání Missandej bylo Drakarys.
    Vzkaz pokud nekapitulujete bude kompletně zničeni je úžasný vzkaz pro budoucnost. Protože lid bude chtít kapitulovat i proti šlechtě. Protože prostý lid pod Denerys prosperoval a ona mu dobře mírně vládla.
    Navíc pro ni není hlavní město světa královo přístaviště. A pokud padne tak padne stejně její sídlo je za mořem.

A myslím že to udělala dobře jen mě trochu mrzí že neposlala k tomu mistu kudy chtěl skřet propašovat královnu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HITOMI: presne tak..me prijde ze divaci GoT fakt potrebujou aby Daenerys v deseti dilech pomalu silela vic a vic..pritom ale bylo udelat spis to..ze ji proste najednou rupne diky vsemu co se predtim stalo..aby to melo na divaka ten wow efekt
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDIE: hele a jsi si jisty, ze slo o pokus ji otravit? ja se na to jeste podivam, ale mam dojem ze slo jen o intel. v tu dobu totiz jeste varrys nemel zadnej mandat k tomu to udelat, takze by natropil daleko vic skody nez uzitku.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    RUDIE: Ahaa tak to mi vubec neseplo ze ji krmi ve snaze ji otravit :) taky by me zajimalo, komu psal dopisy a jestli je stihl poslat. Hadam Dorne, Yara, kam jeste to ma smysl? Vale?
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    GIINGGER: bavil se s do kuchyně nastrčeným ptáčkem, co mu říkal, že D vůbec nejí
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    GIINGGER: hned na zacatku, rozhovor z tou holkouz kuchyne
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    RUDIE: To mi nejak uniklo vcera, kde tam bylo ze ji Varys chce otravit?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ted mi tak doslo - jak poustel Tyrion Jaimieho, ten rikal, ze mu na lidech v KL nikdy moc nezalezelo. Proc teda potom zabil Aeryse a zachranil tim pul milionu lidi?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GIINGGER: ono to nikoho nepřekvapuje, celá osmá sezóna je o tom, jak se rodí mad queen. Mě to prostě přišlo akcelorovaný z produkčních důvodů a nepřesvědčilo mě, že takhle vzniká snap. V seriálu ji brácha vyměnil za armádu dothraků, první noc byla znásilněníčko, pak si omatala manžílka koníčkem a rozjela svoji kariéru. Stali se ji mnohem horší věci, než za celou osmou sezónu. Jorah, Missandei, dva draci down (surprise attack armády o který věděla), nevděk a impotentní Jon - that's fucking all. Z pohledu knih by to odpovídalo mysli pubertěčky, což v seriálu není akcentovaný, takže její podlitý oči, kdy drží hladovku, nedávají moc smysl. Takže scéna, jak v tenzi a bušícím srdcem na drakovy čeká, jestli zazvoní zvony, ukazuje, že je emocionálně na hraně, ale to odůvodnění, tomu předcházející je dost slabý.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    WITTGENSTEIN: plus tady přesně říká, že není blbá jako její bratr a nemyslí si, že na ni lidi nějak čekaj. a přece to tady pořád píše někdo jako argument. Že všechny spálila, protože ji lidi nemají rádi (((
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    WITTGENSTEIN: nevím že by se někdo navážel do DD kvůli tomu, že D nechala uskvarit Varyse kvůli tomu, že ji chce otrávit)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    WITTGENSTEIN: “Daenerys is the same person she's been from the beginning of the show, a woman motivated by a desire for revenge and a thwarted sense of entitlement.” To sedi jak hrnec na prdel. Plus teda nechapu, jak to jeji barbecue mohlo nekoho prekvapit - ze je to kruta kunda s egem az do vesmiru co to zdarne maskuje za nejaky hnuti za lepsi svet se v serialu ukazovalo nejen pravidelne, ale i porad vic. Fakt doufam, ze ji v poslednim dile nekdo zabodne. Jak to dopadne dal uz je mi jedno :D
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Jak řekla, tak udělala. Lidi se do dvojice D&D ustavičně navážejí, ale jestli tohle není zcela důsledné, tak už fakt nevím.

Queen Daenerys speaks with Varys about loyalty - Season 7
    https://www.youtube.com/watch?v=2DYs4_1IONY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam