• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    SEVERINE: jj a ten kámoš byl Tolkien
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    jo a tu UL o tom, že to GRR Martin celý napsal jen tak z hecu, znáte? Jako že, když se mu nějakej kámoš smál, že se jeho dílo moc neprodává, tak že mu na to opáčil "víš co? takovou sračku, kterou budou všichni žrát, tu dám dohromady raz dva, uvidíš." no a pak to věnování v druhý knize: "Marcele, za to, že mě přemluvila, abych tam dal draky."
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    Show, která je stavěná na zabijení kladných hrdinů a šokových dějových zvratech a propracovaných charakterech a končí plochým happy endem je slušnej podraz - 8 sezoná = malej fast food... zasytila ale neuspokojila... to měl dopsat někdo jako Vince Gilligan :) sladké přání ve stylu (Breaking bad ending )
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    NJAL
    NJAL --- ---
    No, pratele, zacinam mit obavu, ze ani GRRM nema nic v zaloze a tenhle konec je vicemene podle nej :-) A osma sezona je proste Vraždění panovňátek, kralove a kralovny tam koncej rychle a nadobro. Skoda, tesil jsem se, ze list "Mlada Citadela DNES" prinese rozhovor s NK ohledeva jeho motivace k Drang nach Süden.

Btw, take se nekomu zda, ze C&J byli zasypani nejak ledabyle? Ja myslel, ze na nich bude nekolik metru sutru.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CYBERKOTLIK: LSDMASACRE: Tak o tom neni pochyb, kdyz ji navlikli chudaka do ww2 kozenyho trench coatu, designed by hugo boss, aby to bylo kazdymu jasny a jeji dehumanizace byla tutova. uplne vidim tu hadku kostymeru jestli ma mit jizdni rajtky nebo je to uz moc.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    HITOMI: no, já si myslím, že se Kit bojí, že kdyby to zahrál, tak se mu to stane (což se mu povedlo s Igritte) .. vlastní zkušenost.
    MADIETTA: za mě je nej teda https://www.youtube.com/watch?v=k1frgt0D_f4
    ANNNA: jj, též dobrá součást Monty Python endingu
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    HARALD: v to tak nejak doufam taky :) plus by se hodilo dat tam situaci +5 let, az zacne dochazet k tem pohranicnim potyckam na severu :D
    Ale jinak souhlasim s
    GIINGGER: problem zakonceni je, ze ve mne nevyvolal zadne emoce. Nejsem z toho nijak vylozene nastvana, ani potesena. Spousta veci tomu chybela a musim si dat jeste tak jeden den, nez si poradne promyslim, co to bylo :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LSDMASACRE: ja to tak nazval, jelikoz mi to evokovalo nacisticky proslovy, jednak tou intonaci, naladou a stylem: osvobodila sem jedno mesto tim, ze sem ho sezegla na popel - a ted osvobodim vas vsechny!
    Nevim, co tam vidis za paranoiu
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NORDSSON:
    TYCZKA:
    DRAGON WINTER is the severe and prolonged global climatic cooling effect hypothesized to occur after widespread firestorms following a drahon attack:)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    už tu podruhé čtu, že Dany měla nějakej Hitlerovskej proslov. Kde? Když se mě podaří něco dobýt tak sem tak plnej očekávání dalšího dobývání a je jedno jaké pohnutky jsem k tomu měl, tak se tak prostě chovám. Plnej adrenalinu, nadšení z vítězství... Paranoia, aneb za vším vidím Hitlera LOL :D
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    GIINGGER: "Uncle, please sit." mě pobavilo velmi!
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    No, asi to ukoncili nejlip jak mohli. Zadny velky prekvapeni, na trune nejvic neutralni osoba co nasli, Dany hitlerovskej proslov byl super. Jon byl teda Targareyen docela k nicemu. Mysticka linka serialu totalne zazdena. Pobavilo me ale jak nekde v kobkach vyhrabali Edmura a ze Bronn konecne dostal svuj hrad :D jinak bych emoce z posledniho dilu shrnula asi jako “hm”. A tu rychlost se kterou zrenovovali spaleny mesto jim teda zavidim, kez by se takhle v Praze stavely byty :D
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    NORDSSON: jadernej spad z cernobylu..to je snad jasny ne?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    priznavam, ze nejakej explorovaci fantasy spinoff s Aryou bych si klidne dal:)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NIKDAS: magic...
    HARALD
    HARALD --- ---
    A hádám, že král Brandon, první toho jména, přikázal mohutnou výsadbu weirwood trees. Takže až za třista let zemře, předá další tříoké vráně Westoros protkaný pořádnou i formační sítí.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ZUZKAOU: A do pár týdnů zase odešla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam