MATHEA: nejsem si vědomá toho, že by tohle uvedli někdy do provozu, protože na stránkách Prahy 7 to nemůžu nikde najít.
Resp si myslim, i pokud to zavedli, nebude to uplně jednoduchý na vyřízení, právě kvůli zneužitelnosti, ale zkusila bych tam zavolat a zeptat se.
Řešila jsem podobnou situaci taky (taky bydlim na sedmičce), když za mnou jezdil chlapík z jinýho města. Bohužel jediný řešení by bylo to samý, který jsi zmiňovala ty, že by si ke mě přehlásil trvalý bydliště nebo na mě nechal napsat to auto:]
Zároveň mi někdo říkal, že takovouhle situaci řeší tim, že s někym, kdo na P7 napsaný trvalý bydliště už má, sepsal jakousi smlouvu o pronájmu toho auta a na to, že by tu kartu měli taky vydat. Tušim, že když jsem na MČ volala ale já, podmiňovala to tam ta ženská živnosťákem vlastníka toho vozidla.
Sama teď bojuju s tim, že mam půjčený auto od mámy, která má trvalý bydliště na P1, takže tam má i parkovací kartu. Bohužel ta platí jen pro P1, takže jinde stát nemůžu, což v praxi znamená, že zastavim večer na hodinách, který jsou po 18:00 zadarmo. Ráno musim odjet do práce na P2, kde z někoho z kolegů vylodim přenosnou parkovací kartu pro P2 a po práci jedu zpátky na P7, protože kartičku pro P2 musim zase vrátit.
Jsem bez šance s tim autem dokola pořád nejezdit po Praze, protože ho prakticky nikde nemůžu nechat:-)