THE_MIRACLE: Pro ADAMFC: asi si se spletl, chtěl si mi dát mínus... :-)
ARZA: Vždycky bude někdo remcat. Ale stát by měl stanovovat taková pravidla, která vyhový většině... Dost lidí, by právě z důvodů, co píšeš, přesedlo do MHD.
Nicméně, problém je v tom, že nikde není objektivní analýza, že opravdu problém s parkováním způsobují lidé z ostatních oblastí/částí Prahy. Někde to tak je, ale všude určitě ne. A tam kde to tak je, není to tam proto, že v cíli těch lidí jsou zńy, které třeba přes den zejí prázdnotou? Jde mi o to, že by se to prostě mělo řešit komplexně.
Já osobně nemám problém s tím, platit rozumnou částku. 12000/ročně (což má platit nebydlící majitelé) a 36000,- ročně pro ostatní za to rozhodně nepovažuji. U jsem to psal asi desetkrát. Pokud je někde něčeo moc, tak je dobré regulovat, ale ne likvidovat. Navíc s naprosto nejasným výsledkem, protože likviduji něco o čem nevím, že je hlavní příčinou problému.
Přirovnal bych to k obvodnímu lékaři, který na každou nemoc předepíše antibiotika. Pro něj je to jednoduché, může říct, že situaci řešil. Ale skutečně to zabere jen v některých případech....